Ove SREDE Ovnovi imaju mogućnost za zaradu, Rakove očekuju romantični trenuci u vezi, Vodolije su u "škripcu sa vremenom"

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan. Možda vam one mogu pomoći da se lakše izborite sa izazovima i poslovima koji su pred vama.

Foto: Dean Drobot / Shutterstock
Foto: Dean Drobot / Shutterstock
.

OVAN

Danas ćete najviše obratiti pažnju na finansijski momenat u svojim dogovorima. Stoje mogućnosti za zaradu. Blizu ste perioda kada će mnoge stvari doći na preispitivanje, naročito odnosi koji su vam bitni. Podsticajna energija tokom celog dana.

BIK

Promenljive okolnosti vezane za finansije. Mogućnosti neplaniranih dobitaka, ali I neočekivanih troškova. Ne razumete se sa nekim osobama I to vam donosi nervozu. Danas je moguće jedno značajno novo poznanstvo.

BLIZANCI

Jako ste posvećeni ličnim planovima, naročito onim vezanim za finansije I sigurno je da ćete vrlo brzo videti rezultate. Samo je potrebno strpljivo i istrajno nastaviti dalje, I ne dozvoliti da u brzini napravite neku grešku. Emotivno – nervoza.

RAK

Dan odličan za dogovore, ali moraćete da budete spremni da neke situacije menjate u hodu. Stoji vam dosta obaveza, ali imate I rešenosti I snage da ih privedete uspešno kraju. U postojećim odnosima danas više nežnosti, senzualnosti, strasti.

LAV

I vašem znaku su danas finansije prioritet. Nemojte nekim izbrzanim ili pogrešnim potezima dovesti sebe do gubitka. Dan odličan za kontakte i pokretanje zanimljivih priča, novih i starih. Za zauzete - malo nervoze sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Momenat je da pokrenete sve ono što vam je prioritet. Danas ste raspoloženi, komunikativni, zanimljivi sagovornicima. Možete napraviti neke značajne promene, ali isto tako – napraviti interesantna poznanstva. Oni u vezama – solidno.

VAGA

Odličan trenutak ili da se započnu ili pak privedu kraju poslovni pregovori. Sreća će biti na vašoj strani. Skloni ste da previše trošite i da kupujete nepotrebne stvari. Povucite ručnu kočnicu. Emotivno – prelep momenat za susret ili sastanak sa simpatijom.

ŠKORPIJA

Nervoza je danas prisutna u kontaktima sa saradnicima. Ne žurite jer su moguće greške. No, ovaj dan vam otvara i mogućnost iznenadne ponude ili početka poslovne saradnje koja je vrlo isplativa. Emotivno – poboljšanje odnosa sa partnerom.

STRELAC

Nervoza ili problemi sa saradnicima. Promene i izmene u poslednjem trenutku. Neko vas požuruje ili zahteva da se bavite nepotrebnim detaljima. Dan kao stvoren za ljubav, pogotovo ako ste na samom početku veze. Nova poznanstva preko interneta.

JARAC

Čuvajte se ishitrenih izjava i donošenja konkretnijih odluka. Neko će vam pokazati koliko vas ceni – moguće su usluge koje niste očekivali. Danas ste raspoloženi i spremni na izlazak sa društvom ili susret sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA

Pomalo ste nervozni, žurite – celog dana ćete biti u manjku sa vremenom. No, vi najbolje funkcionišete baš u ovakvim momentima i uvek uradite najviše. Danas provedite vreme u većem društvu ili na nekom društvenom okupljanju.

RIBE

Budite pametni pa iskoristite šanse koje vam idu preko prijatelja ili osoba koje žele da vam učine uslugu. Danas možete biti malo rasejani i razmišljati na koji način da se organizujete. Emotivno – partner vas može iznenaditi.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com