Nedelja je: Vage, pravac u nova osvajanja; Škorpije, partner čeka, odlučite se; Device, obaveze neće pobeći…

Nekome druženja i provod, nekome kućni poslovi. Kakav će biti vaš dan, ako je suditi po zvezdama?

Foto: baranq / Shutterstock
Foto: baranq / Shutterstock
.

OVAN

Iskoristite nedelju da se odmorite, ali sigurna sam da ćete naći vremena i za neka uživanja sa dragim osobama ili prijateljima. Preporučujem vam izlazak u prirodu ili u šetnju, jer će vam ova atmosfera najviše prijati. Opuštenost.

BIK

Pre podne bi trebalo da iskoristite za kućne obaveze. Ostatak dana je definitivno i samo vaš i na vama je kome ćete ga posvetiti – svakako bih vam preporučila da se vidite sa voljenom osobom, jer ste oboje u fenomenalnom raspoloženju.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je u vašem znaku I danas vas ni u jednom momentu mesto neće držati. Potrebno vam je da se krećete, da šetate, da putujete, da pričate, da saa prijateljima razmenite million I jednu informaciju. A možete I da flertujete.

RAK

Jeste da je vaše raspoloženje i dalje promenljivo, ali najbolje ćete se osećati u društvu prijatelja. Ne samo da ćete se rasteretiti i opustiti, već postoje i šanse da upoznate zanimljive ljude. Prijaće vam komunikacija, ali i boravak na svežem vazduhu.

LAV

Dobro biste proveli da sa voljenom osobom prisustvujete okupljanju prijatelja ili društvenom dešavanju. Jako ste dobro raspoloženi i prijaće vam da budete okruženi zanimljivim ljudima. Skladna komunikacija sa svima, pomalo flertovanja.

DEVICA

Nemojte ovaj dan iskoristiti samo za ono što “morate”. Pa neće obaveze pobeći nigde – čekaće one vas,ne brinite. Umesto toga pokušajte da vreme posvetite sebi i voljenoj osobi. Prijaće vam da pobegnete od svega.

VAGA

Spremni ste za druženja i izlaske, ali mnogo ste spremniji i otvoreniji za emotivne kontakte, za flertovanja, za značajne poglede i komunikaciju sa nekim interesantnim ljudima. Prema tome, pravac u neka nova osvajanja...

ŠKORPIJA

Vi ćete se danas boriti – da li da ostanete kod kuće i završite neke posliće koji su vam bitni ili da maknete sve u stranu i odete da se vidite sa partnerom i sa njim provedete dan. Ne možete uklopiti i jedno i drugo, birajte šta više želite.

STRELAC

Verovatno je da ste danas rešili da ugostite nekoga i da ćete se potruditi da sve bude u cakum-pakum varijanti. Doduše, ovo će iz vas iscediti i poslednji atom snage, ali za prijatelje ili za voljenu osobu sada ste spremni da se žrtvujete.

JARAC

Danas vam je na pameti samo ljubav, flertovanje, provod i izlazak. Ništa drugo ne želite da čujete, ni o čemu drugom ne želite da razmišljate. Hoćete da ugodite sebi i da sve probleme ostavite tamo negde na stranu. Provedite se, ispunjen dan.

VODOLIJA

Nedelja iza vas je bila naporna i hoćete da se posvetite danas ukućanima, prijateljima ili voljenoj osobi. Moguće su varijante porodičnih ručkova i okupljanja. Ne budite nervozni, sve će proći baš kako treba. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

RIBE

U prvom delu dana ćete biti pomalo „rasuti“ jer ste isplanirali dosta toga i ne znate da li ćete sve uspeti da stignete na vreme. Ipak, drugi deo dana donosi ispunjenost i zadovoljstvo, kao i opuštajuće momente sa bliskim ljudima.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com