Lavovi bi ovog utorka nešto da PROMENE u odnosu sa voljenom osobom, dok će Škorpije danas da muče situacije vezane za FINASIJE!

Strelčeve će danas jedna osoba jako da privlači, ali iz nekog razloga se ustručavaju ili koče da naprave prvi korak...

Foto: Prostock-studio/Shutterstock
Foto: Prostock-studio/Shutterstock
.

OVAN

Smetaju vam tuđe greške i propusti, ali se trudite da obuzdate svoju kritičnost i potrebu da „držite slovo“ svima oko sebe. Želite da se uskladite sa saradnicima, ali je to zahtevan zadatak. Nežnost, romantika i strast obeležiće susret sa partnerom.

BIK

Danas neke situacije možete preokrenuti u svoju korist. Trudite se da razumete motive i ponašanja onih koji su oko vas i da ostvarite dobar kontakt sa njima. Sa voljenom osobom imate komunikaciju koja vam odgovara – lako se dogovarate i razumete.

BLIZANCI

Potrudite se da budete fokusirani oko svega što se vezuje za posao, jer vam se mogu provući greške koje će u narednim danima izaći na videlo. Proverite sebe u svemu što radite. Voljena osoba se trudi oko vas i njeno ponašanje vam jako prija.

RAK

Smeta vam ponašanje nekih kolega ili poslovnih saradnika. Trudite se da sakrijete svoje nezadovoljstvo, ali će to biti zahtevan zadatak za vas. Sa voljenom osobom danas manje pričajte, a više osećajte, volite i poštujte jedno drugo.

LAV

Vi smatrate da izlazite drugima u susret i da se trudite da se prilagodite i nije vam jasno zašto vas kritikuju. Želeli biste da promenite nešto u odnosu sa voljenom osobom, ali šta god da pokušate – ne ispadne baš po vašim zamislima.

DEVICA

Danas ste malo mirniji, stabilniji i lakše će biti funkcionisati po poslovnim pitanjima. Doduše, stoje vam neke privatne obaveze kao opterećenje i „materijal“ za razmišljanje. Vrlo intenzivan i lep susret sa emotivnim partnerom.

VAGA

Malo ste zabrinuti koliko će osobe sa kojima ste se dogovarali taj dogovor i ispoštovati. Iako sve na prvi pogled deluje obećavajuće i ide nekim finim tokom, vama intuicija govori da će tu biti teškoća. Odnos sa emotivnim partnerom funkcioniše skladno i mirno.

ŠKORPIJA

Malo vas muče situacije vezane za finansije, ali sve ostalo funkcioniše više nego dobro. Trudite se i rezultati tog truda se vide. Danas možete uživati u mirnim, opuštenim i skladnim odnosima sa voljenom osobom. Slobodnima mogućnost značajnog susreta.

STRELAC

Dosta toga vam odvlači pažnju, bilo da su u pitanju privatne obaveze ili članovi porodice kojima ste baš onda kada ste u najvećoj gužvi, neophodni. Jedna osoba vas jako privlači ali iz nekog razloga se ustručavate ili kočite da napravite prvi korak.

JARAC

Jako ste usmerili svoju pažnju na ono što je vama od velikog značaja, a potisnuli neke obaveze u drugi plan. Samo gledajte da se ne nagomilaju, jer će ih kasnije biti teško rešiti. Partner vam danas posvećuje svoju punu pažnju i podršku.

VODOLIJA

U poslovnom segmentu se danas sve odvija po redu i rasporedu koji vama odgovara. Doduše, imate neke nerešene situacije sa nadređenim, ali to ostavljate „za drugi put“. Prisustvo voljene osobe vas smiruje i donosi osmeh na lice.

RIBE

Dobro raspoloženje i elan, ali vam misli po malo lutaju. Dan je dobar za kreativnost, za nove ideje i rešenja. Sve za šta vam je potrebna velika koncentracija ostavićete za drugi put. Intenzivni, divni ljubavni momenti sa partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com