Ovan

Ovnovi su puni energije i strasti. Idealni kućni ljubimci za njih su psi koji će biti njihovi verni pratitelji u svim avanturama. Aktivne rase poput labradora ili nemačkog ovčara biće savršene za Ovnove jer će im pomoći da iskoriste svoju energiju.

Bik

Bikovi su praktični i uživaju u udobnosti svog doma. Mačka je idealan kućni ljubimac za njih. Mirne su prirode i vole uživati u opuštanju i luksuzu, baš kao i Bikovi.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i radoznali. Papagaj ili ptica mogu biti savršeni kućni ljubimci za njih. Osim što će ih zabavljati svojim šarenim perjem, ptica će im omogućiti i izražavanje društvene strane.

Rak

Rakovi su nežni i osećajni. Pas poput zlatnog retrivera ili labradora biće odgovarajući izbor za njih. Ovi psi su odani i nežni, što će odgovarati Rakovoj potrebi za ljubavlju i pažnjom.

Lav

Lavovi su harizmatični i vole biti u centru pažnje. Egzotičan kućni ljubimac, poput male svinje ili iguane, može biti idealan za njih. Biće ponosni vlasnici egzotičnog ljubimca koji će privlačiti pažnju gostiju.

Devica

Device su pedantne i organizovane. Zečevi su idealni kućni ljubimci za njih jer su čisti i zahtevaju strukturiranu brigu. Device će uživati u svakodnevnim rutinama i brizi o svom malom prijatelju.

Vaga

Vage su umetničke duše koje vole estetiku. Mačka elegantnog izgleda poput sijamske ili persijske biće savršen dodatak njihovom domu. Vage će najviše ceniti lepotu svog kućnog ljubimca.

Škorpije

Škorpije su strastveni i duboki. Rasa poput nemačkog ovčara ili rotvajlera odgovaraće njihovoj odanosti i zaštiti. Ovi psi će im pružiti osećaj sigurnosti i povezanosti.

Strelac

Strelci su avanturističkog duha. Pustolovan kućni ljubimac poput lovačkog psa mogao bi im savršeno odgovarati.

Jarac

Jarci su ambiciozni i disciplinovani, ali ne vole preterano da brinu o drugima. Idealni ljubimac za njih će biti akvarijumska ribica ili barska kornjača.

Vodolija

Vodolije su kreativne i nezavisne. Kućni ljubimac poput iguane ili nekog drugog gmaza odgovaraće njihovoj potrebi za originalnošću i nezavisnošću.

Ribe

Ribe su saosećajne i intuitivne. Najbolje će im odgovarati pas neke manje rase, a s obzirom na ogromnu empatiju, mogle bi da razmisle i o udomljavanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.