Koje promene očekuju vaš horoskopski znak U AVGUSTU?

Nekome će avgust doneti ljubav, nekome razvoj karijere, a nekome bistrinu uma. U nastavku pročitajte šta vas očekuje narednog meseca.

Foto: Rawpixel.com / Shutterstock
Foto: Rawpixel.com / Shutterstock
.

OVAN

Avgust će za vas biti izuzetno aktivan mesec. Sada neke od vaših karakternih osobina izlaze na videlo. Postaćete veoma privlačan zalogaj za suprotni pol i moći ćete da privučete mnoge ljude, među kojima će biti nekoliko dragulja od posebnog značaja. Neko od ovih ljudi imaće nešto zanimljivo da vam kaže sredinom meseca.

BIK

Bika i dalje obuzima povremena melanholija, ali ovo je mesec koji je idealan za optimističniji pogled na svet. Prošetajte do tržnog centra, kupite novu haljinu, popijte kafu sa voljenom osobom, uzmite nekoliko slobodnih dana i samo se prepustite blaženoj lenjosti čitajući omiljene knjige ili gledajući TV.

Međutim, pokušajte da ne budete sami u ovim trenucima. Imajte uz sebe nekoga kome je stalo do vas ili nekoga čije prisustvo pozitivno utiče na vas, posebno početkom meseca. Takva osoba će zaista blagotvorno uticati na vas.

BLIZANCI

U avgustu će do izražaja doći uspavana želja da se putuje, istražuje, šire vidici i uzima od života ono što je najdragocenije.

Da biste se osećali bolje, odlučite se za kratko putovanje početkom meseca. Dobro će doći. Pobeći ćete od sveta i napuniti baterije za narednu nedelju.

RAK

Mnoge aktivnosti i druge obaveze koje morate da obavite na kraju će vas tokom avgusta učiniti umornim. Ali to je sasvim normalno ako još niste imali godišnji odmor.

Godišnji odmor biće odlična prilika da se smirite, odmorite od svakodnevice i napunite baterije. Obezbedite što više mira i tišine za sebe, a ako je potrebno, izolujte se na neko vreme. Ovo je posebno važno od 5. do 10. avgusta.

LAV

Od prvih dana avgusta osetićete jaku atmosferu radosti i to će vas dovesti do veoma dobrog, optimističnog raspoloženja.

Vaše praktične veštine će takođe doći do izražaja, a to će vas naterati da planirate pre nego što započnete bilo koji projekat, što će prilično zadiviti određenu osobu u vašem neposrednom okruženju. Nastavite i videćete da možete postići sve ono o čemu ste dugo sanjali.

DEVICA

U avgustu ćete osetiti olakšanje u vezi sa mnogim stvarima koje već dugo lebde u vazduhu i čekaju svoje rešenje. Prestaćete da stvarate nesporazume i temeljno ćete analizirati svoje zdravstveno stanje.

Upravo u ovim situacijama vezanim za zdravlje saznaćete ko vam je pravi prijatelj a ko će vam okrenuti leđa na prvoj prepreci.

Pošto je prehlada moguća, uzimajte dovoljno vitamina i jedite sezonsko voće i povrće.

VAGA

Konačno dolazi vreme ispunjenja, posebno kada su ljubavna osećanja u pitanju. Počeće potpuno nova era u vašem životu, sa distance ćete gledati na stvarnost koja vas okružuje, probleme koji se u njoj javljaju i teške dileme bez rešenja.

Da biste ih rešili i tako ušli u novu eru svog života, biće vam potreban i odmor.

ŠKORPIJA

Avgust će biti mesec mnogih otvorenih vrata za Škorpije. Ali zapamtite da ćete moći da preduzmete sledeći korak samo ako budete uporni i dosledni u svojim planovima. Spremaćete se za veliki poduhvat, ali pokušajte da budete oprezni kada razgovarate sa drugima.

U prvoj polovini meseca osetićete prisustvo Lava, a u drugoj polovini će Venera u vama probuditi ljubav prema učenju i početku istraživanja. Biće to savršeno vreme da razvijete i proširite svoje obrazovanje. Razmislite o prijavi za zanimljiv kurs koji će povećati vaše kvalifikacije.

STRELAC

Osećaj slobode pratiće vas tokom celog meseca, pa ćete u ovom periodu posezati za prijatnim druženjima i novim avanturama.

U avgustu će vas posetiti osoba koja se upravo vratila sa zanimljivog putovanja i sa njom ćete imati priliku za doslednu i trajnu emotivnu vezu.

Strelac, Devica i Blizanci imaće značajnu ulogu u vašem životu u bliskoj budućnosti, pa se spremite za živahan društveni život, posebno sredinom meseca.

JARAC

Počećete da pristupate životu na lagan i optimističan način. Bićete voljni da putujete, upoznajete nova mesta i naučite nove stvari. Zato ćete početi da osećate entuzijazam dok obavljate svoje svakodnevne obaveze, a glava će vam biti puna ideja.

Upoznaćete osobu sa karakteristikama sličnim vašim, a oni u vezi sa partnerom će konačno postići dugo očekivani kompromis.

VODOLIJA

U avgustu se pripremite za mnoga nova iskustva i izazove sa kojima ćete morati da se suočite, bilo da se radi o studijama, karijeri ili međuljudskim odnosima.

Sasvim je moguće da ćete na taj način steći priznanje okoline i povećati osećaj vrednosti. Moći ćete efikasno da ispunite sve obaveze i od toga dobijete neverovatno zadovoljstvo.

RIBE

Avgust će za vas biti mesec u kome ćete donositi mnoge važne odluke za sebe i svoju budućnost.Ovi izbori će vas motivisati da promenite svoje ponašanje, da uspostavite odnose sa drugima i da predvidite dalji razvoj svoje karijere.

U svakom trenutku pratiće vas bistrina uma, kao i sposobnost da brzo procenite šta bi vredelo završiti i u kom pravcu idete.

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr