Ovan

Jedan od najambicioznijih znakova koji vole da se takmiče, Ovan cveta u postignućima i napretku.

Životna svrha: Bilo da napredujete u umetnosti, tehnologiji ili poslu, svakako preuzmite vlast i usredsredite se na razvoj nečeg novog što će doprineti napretku društva.

Bik

Bikovi žude za stabilnošću u svim područjima svog života, od karijere do veze. To ih, naravno, ne sprečava da žude za materijalnim.

Životna svrha: Kao znak koji voli materijalne stvari i bogatstvo, kao i održavanje stabilnosti, briga za voljenima je vaša krajnja namera.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da budu odlični sagovornici i često su fantastični čuvari mira. Ponekad se opisuju kao "most koji spaja celo čovečanstvo".

Životna svrha: Ne zaboravite da proverite one oko sebe, ali oslonite se i na svoj slobodni duh. Bez sumnje ćete svima usaditi ideju slobode.

Rak

Rakovi imaju neverojatnu moć hvatanja najsuptilnijih neverbalnih znakova. Njihova emocionalna inteligencija je bez premca, što ih čini velikim empatama.

Životna svrha: Vi ste velika emocionalna podrška i uvek nudite rame za plakanje. Oslonite se na ovu snagu i ne zaboravite da svetu pokažate snagu bezuslovne ljubavi.

Lav

Drugi znakovi se dive Lavovima zbog odlučnosti i neverojatnog duha.

Životna svrha: Oslonite se na svoju sposobnost da izvučete najbolje iz loše situacije. Iskoristite svoju "vatrenu" stranu ličnosti i britak smisao za humor i time podstaknete ljude oko sebe.

Devica

Rođeni u znaku Device su obično orijentisani na pružanje usluga bilo kome i bilo kada i uvek imaju nešto da dodaju.

Životna svrha: Device su obično hrabre i pouzdane osobe, čija je životna svrha rad na poboljšanju društva.

Vaga

Vage vole da razjasne sve činjenice pre donošenja odluka. Izvrsni su u situacijama koje zahtevaju pravedan, logičan i pristojan stav.

Životna svrha: Velika životna svrha Vage je korištenje svog analitičkog uma i nepristranog stava u borbi za pravdu u svetu.

Škorpije

Škorpije imaju zavidnu hrabrost da se suoče sa mračnijim stvarima u životu. Ništa ih neće odvratiti od jurnjave za onim što žele. Često su tajanstveni i komplikovani.

Životna svrha: Životna svrha Škorpije je da pokaže drugima da je sve moguće, sve dok ima strasti i volje. Oni podstiču druge znakove da izađu iz svoje zone udobnosti.

Strelac

Strelac napreduje u otkrivanju novih stvari. Imaju večno pozitivan pogled na život i neguju činjenicu da uvek postoji nešto novo.

Životna svrha: Vaša životna ambicija bi trebalo da bude - inspirirati druge svojom nepokolebljivom pozitivnošću i žarom za životom.

Jarac

Najambiciozniji od svih znakova, Jarčevi su u stanju da nadvladaju sve što im stane na put. Oni su rigorozni i marljivi, a pore svega toga - podstiču sve oko sebe.

Životna svrha: Životna svrha Jarčevima je da pokažu svetu da imaju moć negovanja i bezuslovljavanja i nepokolebljive podrške drugima.

Vodolije

Često se smatraju najbuntovnijim, rođeni u znaku Vodolije vole da prokse konvencijama i pravilima. Iznad svega, cene kreativnost i originalnost, rušeći stereotipe.

Životna svrha: Vaša svrha u životu je da taj duh prenesete i na druge. Podstičete druge da krče svoj put i neguju sopstvenu intuiciju.

Ribe

Još jedan vrlo osetljiv znak, Ribe najbolje funkcionišu kada vreme posvete drugima. Rođeni u znaku Ribe obično su rođeni sa kreativnom i duhovnom energijom.

Životna svrha: Vaša svrha je da nadahnete druge da koriste moć samoizražavanja. Na taj način možete da pomognete da se duše sastanu na najdubljim nivoima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.