Kako horoskopski znakovi doživljavaju LJUBAV? Ovnovi su VATRENI, Škorpije postavljaju VISOKE STANDARDE, a ONI traže stabilnost u VEZI!

Svi horoskopski znakovi veruju u ljubav, ali na različite načine.

Izvor: index.hr  |  
Foto: Drpixel/Shutterstock
Foto: Drpixel/Shutterstock
.

Evo kratkog pregleda svakog horoskopskog znaka i kako obično doživljavaju ljubav.

Ovan

Ovnovi su strastveni i intenzivni, pa obično doživljavaju ljubav vrlo vatreno i impulsivno. Njihova ljubav je obično vrlo direktna i neposredna.

Bik

Bikovi su romantični i osetljivi, pa doživljavaju ljubav vrlo emotivno. Oni obično traže sigurnost i stabilnost u vezi.

Blizanci

Blizanci su društveni i komunikativni, pa im je ljubav obično zabavna i uzbudljiva. Uživaju u razgovorima i duhovitim provokacijama u vezi.

Rak

Rakovi su osetljivi i emocionaln,i pa obično doživljavaju ljubav vrlo duboko i intimno. Traže emocionalnu povezanost s partnerom.

Lav

Lavovi su strastveni i ponosni, pa doživljavaju ljubav s puno romantike i drame. Oni traže pažnju i divljenje svog partnera.

Devica

Device su analitične i praktične, pa se obično oslanjaju na logiku i razum u vezi. One traže partnera koji je inteligentan i odgovoran.

Vaga

Vage su društvene i šarmantne, pa doživljavaju ljubav vrlo estetski i umetnički. One traže harmoniju i ravnotežu u vezi.

Škorpija

Škorpije su strastvene i tajanstvene, pa doživljavaju ljubav vrlo duboko i intenzivno. One traže emocionalnu povezanost s partnerom, ali često postavljaju visoke standarde.

Strelac

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i optimistični, pa doživljavaju ljubav kao uzbuđenje i avanturu. Traže partnera koji je spreman na avanturu i putovanje s njima.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i praktični, pa se obično oslanjaju na racionalnost i strukturu u vezi. Oni traže stabilnost i trajnost.

Vodolija

Vodolije su nekonvencionalni i originalni, pa doživljavaju ljubav vrlo individualno i originalno. Oni traže partnera koji ih razume i ceni njihovu jedinstvenost.

Ribe

Ribe su osetljive i romantične, pa doživljavaju ljubav vrlo intuitivno i senzualno. Oni traže partnera koji razume njihovu osetljivu prirodu i ko može da im pruži emocionalnu podršku i podrži u njihovoj kreativnosti.