Horoskopski znaci koji najviše vole NOVAC, LUKSUZ I BOGATSTVO! Da li ste među njima?

Materijalno im je veoma bitno!

Izvor: Žena Blic/Marija Brčić  |  
Foto: Sven Hansche/Shutterstock
Foto: Sven Hansche/Shutterstock
.

Određeni znaci horoskopa predodređeni za bogatstvo i materijalni aspekt je veoma važan u njihovim životima.

Bik

Ovaj zemljani znak, pod vlašću Venere, odražava suštinsku potrebu za sigurnošću i udobnošću. Bikovi ne samo da cene luksuz, već ga smatraju vitalnim delom svog života. Njihov ukus za estetiku i senzualne užitke često ih vodi ka visokokvalitetnim stvarima, od hrane do enterijera.

Lav

Sjaj, ponos i ekstravagancija su zaštitni znaci ovog vatrenog znaka koji vlada Suncem. Lavovi ne samo da vole luksuz, već ga pokazuju kako bi istakli svoj status i uspeh. Njihova strast ka glamuru otkriva se u svemu što rade, od odeće do životnog stila.

Škorpija

Duboko ukorenjeni u potrebi za moći i transformacijom, Škorpije imaju složen odnos sa materijalizmom. Iako to možda ne pokazuju uvek javno, ovi vodeni znaci cene moć i sigurnost koje novac može doneti. Materijalno bogatstvo im daje osećaj kontrole i dominacije.

Jarac

Jarčevi, pod vlašću Saturna, teže materijalnom uspehu kao dokazu svog truda i disciplinovanosti. Za njih, luksuz može biti više povezan sa postizanjem visokog životnog standarda nego sa ekstravagancijom. Oni cene funkcionalnost, izdržljivost i finansijsku sigurnost kao osnovu za nezavisnost i slobodu.