Horoskop za UTORAK: Vodolije, informacije koje ste očekivali KONAČNO STIŽU; Blizanci, ne primećujete da pravite greške i propuste - PREISPITAJTE SE!

Možda ste danas priželjkivali jedan scenario, ali proverite da li su vam i zvezde namenile isto!

Olga Savić  |  
Foto: fizkes/Shutterstock
Foto: fizkes/Shutterstock
.

OVAN

Vi ste napravili plan aktivnosti, ali je verovatno da ćete morati da ga menjate u hodu. Mnoštvo sitnih obaveza, koje morate završiti u najkraćem roku. Osoba koju ste upoznali preko segmenta prijatelja pokazuje veliko interesovanje za vas.

BIK

Imate osećaj da nikada nećete uspeti da pokrenete neke poslovne situacije. S druge strane, nemate nameru da odustanete – svesni ste da su vaši planovi dobri. Samo polako.Kolega vam se udvara, ali trenutno niste nešto naročito zainteresovani za to.

BLIZANCI

Ne primećujete da pravite greške i propuste, i nastavljate da funkcionišete po starim obrascima. Preispitajte dobro način na koji radite. Odličan momenat za kontakte preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Jedna priča se može pokrenuti.

RAK

Danas ste u šućmurastom raspoloženju – ništa vam se ne radi, i samo otaljavate sve. Neraspoloženi ste zato što još uvek nema realizacije onih pitanja koja su vam bitna. Bolje funkcionišete u emotivnom segmentu – tu vas čekaju prijatni trenuci.

LAV

Ne dopadaju vam se neke situacije u poslu. Ipak, trenutno ne možete uraditi ništa konkretnije po tom pitanju, osim pratiti situaciju. Blaga nervoza zbog toga što vas saradnici požuruju. Odličan dan da isplanirate lepa dešavanja sa voljenom osobom.

DEVICA

Dan kada ne trebate da popustite sebi – nemojte dozvoliti da budete neaktivni – potrebno je da se maksimalno angažujete, jer možete bez velike muke preokrenuti poslovne situacije u svoju korist. Divni i romantični momenti sa voljenom osobom.

VAGA

Energija dana vam baš i ne odgovara – teško se fokusirate na obaveze i nekako ćete jedva čekati da izađete sa posla i odahnete. Zato emotivni segment nudi izvanredne mogućnosti –od novih poznanstava, flerta, zanimljivih ljudi koji vas okružuju.

ŠKORPIJA

Sve ono što niste završili ovih dana, spakovaćete u par sati posla i konačno staviti tačku na neke obaveze. Dan ogromne energije – iskoristite ga na najbolji mogući način i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Možete ostvariti šta god poželite – potrebno je samo da se pokrenete.

STRELAC

Odlične mogućnosti da napravite značajnije korake u jednoj saradnji. Situacija neće biti lagana, ali ćete imati uspeha. Zabrinutost zbog troškova vezanih za kuću. Potrebno je da budete otvoreniji u komunikaciji sa nekim ko vam je vrlo drag.

JARAC

Možda ste već umorni od pokušaja da ostvarite komunikaciju sa jednom osobom koja vam je potrebna u poslu. Ipak, to ne znači da biste trebali da odustanete – samo promenite pristup. Partner je nedefinisan po nekim pitanjima, i to vam smeta.

VODOLIJA

Informacije koje ste očekivali konačno stižu do vas, ali ste pomalo zbunjeni jer niste sigurni kako dalje da postupite. Nećete biti u potpunosti zadovoljni odvijanjem situacija. Niste sigurni kakav utisak ste ostavili u kontaktu sa osobom za koju ste zainteresovani.

RIBE

Potreba da se više aktivirate u poslu je izuzetno jaka. Ipak, postoji mogućnost sitnijih grešaka, pa dobro proverite sve ono što radite. Moguće je da će rezultati biti polovični. Veliki emotivni zanos i romantika su prisutni u kontaktu sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com