U ovome vam mogu pomoći zvezde, odnosno, njegov horoskopski znak. Astrolozi analiziraju ponašanje muškaraca različitih znakova i iznose jasan opis kako se ponašaju, ukoliko im je zaista stalo do devojke.

Ovan

Predstavnici ovog znaka su često nestrpljivi, vole da se sve urade odjednom, mrze da čekaju. Ali, za devojku svojih snova će učiniti izuzetak - neće žuriti i pokušaće da stvore za vas dvoje oazu udobnosti i spokoja.

Bik

Ako je Bik muškarac odlučio da bude sa vama, on neće štedeti napore da to i pokaže. Odmah će odgovoriti na vaše poruke, neće praviti pauze, a ako vas vidi recimo, u metrou, neće se ustručavati da vas zagrli čvrsto. Puni su energije i stalno žele da iznenade svog partnera.

Blizanci

Muškarci Blizanci su veoma energični, kreativni, ali istovremeno lukavi. Oni nikada nisu dosadni, a ljubav pokazuju tako što sve vreme pokušavaju da vas nasmeju.

Rak

Lojalan i brižan. Ako se sviđate muškarcu koji je rođen u horoskopskom znaku Rak, znaćete sve o njemu i o njegovim osećanjima. Nikada vas neće uvrediti ili rastužiti.

Lav

Oni su samouvereni i ambiciozni, tako da radije daju direktne izjave. Lav "Volim te" govori samo ako vas stvarno voli.

Devica

Oni vole da analiziraju sve, žele da vam pomognu i na njih se možete uvek osloniti. Pokazuju svoju naklonost i emotivne gestove. Ovi momci su veoma pažljivi i mogu vam reći mnogo, ako se zaljube stvarno.

Vaga

Idealisti koji mrze svađe i sukobe. Njihov optimizam pomaže ne samo njima već se trude da podignu samopouzdanje devojci koju vole.

Škorpija

Veoma strastveni ljudi. Pored toga, oni pokušavaju da partnera učine srećnim, dakle, kao i sa Blizancima dobro ćete se zabaviti svaki dan.

Strelac

Nezavisan, avanturista. Ljubav će pokazati materijalnim stvarima, bilo da je to kupovina luksuznog buketa ili planiranje večere u najskupljem restoranu. Pored toga, Strelac očekuje od svoje devojke da postane njegov partner u svim vrstama avantura.

Jarac

Predstavnici ovog znaka su po prirodi nepoverljivi. Ukoliko se konsultuje sa vama ili pokazuje druge znake lojalnosti, znajte - to je ljubav. Oni moraju da znaju da se mogu osloniti na vas, a ako je tako, smatrajte da ste ga osvojili.

Vodolije

Oni su pametni i šarmantni po prirodi. Pokazuju svoja osećanja kroz reči, a ne akcije. Spremite se da volite ušima – i da razgovarate mnogo i dugo.

Riba

Ribe su veoma osetljive. Često se lako zaljubljuju, ali kada se zaljube stvarno očekujte burne svađe, mirenja i strastvenu romansu koja odgovara romanima Šekspira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.