U svojoj okolini svi imamo bar jednu osobu koja uvek želi da bude najbolja i da dominira u u svakom području života. Ako se pitate šta je to što ih čini takvima, astrologija bi mogla da vam da odgovor na to pitanje.

Ovi horoskopski znakovi najviše vole da dominiraju

Škorpija

Škorpije su horoskopski znak koji svim svojim čulima uživa u dominaciji nad drugim ljudima. One žele da pokažu svoju moć i da osiguraju da ih svi vide kao šefa. Škorpije žele da budu nadmoćne i nakon što to ostvare, to je za njih osećaj koji nema cenu.

Rak

Rakovi takođe vole da budu iznad drugih ljudi. To je uglavnom zato što su im potrebne godine da dođu do moćne pozicije, a jednom kada to učine, nisu spremni da od toga odustanu. Uporavo je to razlog zbog kojeg i oni pokušavaju da neprestano budu iznad svih ostalih ljudi, kako na poslu tako i u privatnom životu.

Bik

Bik je ljubazan i često prijatan, a ono što mu je potrebno da bi pokazao svoju dominaciju jeste iznenadni dolazak moći. Bik želi da bude siguran da ga svi shvataju ozbiljno. Ukoliko shvate da su bili previše nametljivi, Bikovi će se izviniti, ali teško da će se odreći svoje dominacije.

Vodolija


Vodolija je neko ko voli da dominira ljudima. One nemaju uvek lošu nameru, već neke stvari rade zato što žele da se stvari odvijaju glatko pod njihovim vođstvom. Kao rezultat toga, mogli bi da ostave utisak da su ponosni i arogantni ljudi koji su puni dominacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.