DA LI STE MEĐU NJIMA: Ovo su najveći narcisi među horoskopskim znacima

Svi poznajemo bar jednu osobu kojoj su sopstvene potrebe uvek na prvom mestu. Njih jednostavno ne zanima kako se drugi osećaju, važno je samo da oni budu zadovoljeni.

Foto: Khosro / Shutterstock
Foto: Khosro / Shutterstock
.

Osobe u ovim horoskopskim znakovima su rođeni narcisi.

Škorpija

Škorpija obožava uspeh i neće propustiti nijednu priliku da se njime pohvali. Pripadnici ovog horoskopskog znaka ponekad mogu da budu veoma uporni kako bi postigli svoje ciljeve. Imaju periode u životu kada su bitni jedino sami sebi i sve drugo im se čini kao gubljenje vremena. Ipak, to im često nije dominantna osobina.

Strelac

Strelčevi u sebi imaju urođenu tu notu narcisoidnosti i ona je kod njih veoma izražena. Često imaju faze kada su sami sebi najvažniji, nije ih briga ni za koga drugog. Ništa ih ne dotiče i jedino o čemu brinu je da sami sebi posvete pažnju. Nekada im treba dosta vremena da dođu sebi, piše Klix.ba.

Lav

Iako je ovaj znak i veoma brižan, neki od njih mogu biti jako narcisoidni. To može biti posledica straha koji osećaju kada se nađu pod pritiskom koji se odražava na njihovo samopouzdanje. Ipak, narcisoidnost nije sastavni deo njihove ličnosti, već uglavnom reakcija na nešto.