Astro

Nedelja: Devicama će dan zasladiti voljena osoba, Vagama prija društvo prijatelja, Strelčevi žele da udovolje sebi

Bikovi bi uživali u čarima života, tako im predviđaju astrolozi. Šta se dešava sa vašim znakom, pročitajte!

24.01.2021. - 06:30h

LAV

Rešili ste da danas nećete dozvoliti da vam bilo šta poremeti planove. Ono što vam je najviše u glavi jeste druženje, izlazak, provod sa prijateljima, ali ćete naći dovoljno vremena i za voljenu osobu. Ako ste sami, danas možete upoznati nekog ko će vas zainteresovati.

DEVICA

Dan kada ste u potpunosti posvećeni svom domu i članovima porodice. Ponudićete se da vi spremite nedeljni ručak ili ćete se makar angažovati oko pripreme kolača. Ovaj dan ćete zasladiti i prisustvom voljene osobe. Neki dosta lepi momenti su pred vama.

VAGA

Nije vam loše raspoloženje, ali jednostavno – niste u fazonu baš za svakog. Sa nekim ljudima želite da se vidite i provedete zajedničko vreme, ali od nekih drugih ćete bežati. Selektivni ste i to je trenutno baš tako. Više vam prija društvo prijatelja, a za voljenu osobu ćete ostaviti kasne večernje sate.

ŠKORPIJA

Bolje raspoloženje i opuštenija atmosfera obeležiće današnji dan. Iako imate nekih zabrinutosti po pitanju finansija, trudićete se da vam ona ne pokvare trenutke sa osobama koje volite. Moguć je i kontakt ili susret sa osobom koja živi prilično daleko od vas.