Astro

Ponedeljak je: Vagama neko daje "vetar u leđa" od ranog jutra, Vodolije zadovoljno "trljaju ruke", Ribe ignorišu sve savete

Početak nove nedelje mnogima donosi pregršt izazova. Šta su vama zvezde priredile?

13.07.2020. - 06:30h
Vagama neko daje 'vetar u leđa' od ranog jutra
Vagama neko daje "vetar u leđa" od ranog jutrafoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Neke situacije će vam odvlačiti pažnju od obaveza. Brojna dešavanja na radnom mestu mogu vas na kratko skrenuti od onoga što morate da obavite. Primećujete da je voljena osoba u dobrom raspoloženju. Ispunite obećanje koje ste dali nekom od članova familije.

BIK

Predlog koji iznosite neće naići na odobravanje kolega sa kojima radite. Neke stvari ne možete sami da rešite, zato sačekajte da dobijete podršku. Poziv ili poruka od nekoga ko vam je simpatičan su vas naterali na razmišljanje. Niste sigurni na koji način da protumačite njene/njegove reči.

BLIZANCI

I pored teškoća i kratkih rokova uspevate da se uklopite i susretnete sa osobom koja vam je poslovno važna. Imate više nego dobre predispozicije da razgovor prođe dobro i da budete zadovoljni rezultatom. Iskoristite popodne i veče da se odmorite, jer vas sutra čeka naporan dan.

RAK

Od jedne osobe dobijate zanimljive informacije. One vam mogu pomoći da se na drugačiji način postavite prema nekom sa kim sarađujete. Mlađa osoba sa posla pokazuje neočekivano zanimanje za vas. Niste sigurni da li da ovo svrstate u kolegijalno ponašanje ili flertovanje.