Orlando Blum već osam godina je u vezi sa pevačicom Kejti Peri, sa kojom je dobio i sina. Deluje da je par jedno pored drugog našao svoju mirnu luku, a glumac je sada progovorio o početku njihove veze.

- Kejti mrzi kad to kažem, pa moram pažljivo da se izražavam, ali njena muzika je bila svuda. Puštala se na svim radio stanicama, a to nije bilo nešto što sam ja slušao. Zapravo, ja sam se zaljubio u Ketrin, tu devojku iz Santa Barbare - rekao je u podkastu "On Purpose i What Now?".

On se potom osvrnuo i na uspeh njihove veze, pa istakao da oboje imaju samo jedan cilj i on se tiče stalnog napretka.

- Na neki način moja veza je najveća prilika za moj kontinuirani rast i znam da oboje to gledamo tako. Dakle, zajedno rastemo. Kejti me smatra odgovornim i ja se trudim da to opravdam - rekao je Orlando.

Glumac je i ranije govorio o njihovom odnosu i istakao da mu je posebno bitno što su jedno drugome velika podrška.

- U potpunosti podržavamo jedno drugo u svim našim poduhvatima. Ali ne mislim da je u potpunosti shvatila šta ja radim sve dok me nije videla kako dolazim kući s posla pod velikim pritiskom i stresom - kazao je, na šta je glumica dodala:

- Kad sam ga videla prvi put, bilo je kao da se konačno pojavila sva ljubav koju sam tražila. Izlečila me i pokazala mi kako ponovo uživati - rekla je Peri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.