Ljiljanu Tasić ni saobraćajna nezgoda, u kojoj je povredila koleno, nije je sprečila da se bavi onim što najviše voli - trčanjem.

Istrčala je šest maratona za šest dana, trčala je i 24 sata u Atini, pretrčala je celu Srbiju zbog humanitarne akcije...

Iza sebe trenutno ima 214 istrčanih maratona, a ovo su samo neki od izazova koje je savladala i povodom čega je bila gošća emisije "150 minuta" na TV Prva.

"Važna je fizička priprema, ali za maraton mislim da je presudnija glava. Za sve te trke koje zahtevaju veće napore i duže vreme", kaže Ljiljana, koja redovno na maratonima motiviše druge trkače.

"U Beogradu sam već šest maratona tako istrčala. Nosim prsluk na kojem piše vreme za koje ću ja da istrčim maraton. Obično me prate oni koji prvi put trče maraton i znači im da prate moj tempo. Prvo to ide lagano, a kasnije kreće borba s umorom i glavom, i onda puno znači ta podrška", objasnila je ova "žena zmaj".

Istrčala je maratone u Londonu, Njujorku, Berlinu, Čikagu i Sidneju, ali ima još dve neostvarene staze! Šta je Ljiljana još rekla i čime je motivisala druge pogledaje u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.