Eksplozivne kombinacije! Tri para horoskopskih znakova koji imaju najturbulentnije veze

Svađa i nesuglasice deo su svake zdrave veze.

Ilustracija, foto: Depositphotos/katalinks
Ilustracija, foto: Depositphotos/katalinks
.

Međutim, postoje parovi koji se puno češće svađaju te osećaju stalnu napetost. Malo strasti ne može da škodi, ali ako je previše često turbulentno, onda treba biti oprezan s rečima i delima.

Ovi parovi horoskopskih znakova su posebno pogođeni time…

Strelac i Bik

Oni su kao dan i noć. Doduše, oboje vole dobro jelo i napete filmove, ali u jednoj tačci su različiti. Dok Bik nerado izlazi iz svoje udobne zone i rado se uljuljka u sigurnosti doma, a u Strelcu je uvek neki nemir. Strelac bi stalno da ide u neke pustolovine i trebaju mu promene – što je Biku, koji teži za stabilnošću, često previše. Tada su potrebni kompromisi – što nije lako ni za jednog.

Blizanci i Devica

Ovim horoskopskim znakovima vlada planeta Merkur – što ih čini dobrim prijateljima. Međutim, u vezi može da dođe do puno konflikata. Devica se ponaša naglo i spontano, a to je trn u oku za Blizance – oni ne mogu ništa bez perfekcionizma i spiska zadataka – a to ipak ljuti Devicu. Dakle, jedan uzima život kako dolazi, dok drugi čezne za rutinom. Na duge staze ova dva znaka teško mogu skladno da funkcionišu.

Lav i Rak

Ovde se susreću vodeni i vatreni znak – eksplozivna mešavina! U vezi je često turbulentno, jer osećajni i povredljivi Rak više ceni trenutke udvoje i romantiku, dok Lav ima stalnu potrebu za promenama te ne propušta ni jednu žurku. Osobe rođene u znaku Lava takođe su rado u centru pažnje te im treba puno pažnje. Rak takođe želi pažnju – doduše, radije od svog partnera, nego od drugih. Kad je reč o finansijama – i tu vlada nesklad – Lavovi vole luksuz te imaju skup ukus, a Rakovi radije štede novac za sigurnu budućnost.

Izvor: 24sata.hr