Astro

Ribama se danas samo ljubav mota po glavi, Bikovi će uspeti da daju sebi malo oduška, kao i Rakovi koji se prepuštaju uživanju

Kakav nedeljni dan vas čeka? 

19.01.2020. - 07:30h
U restoranu
U restoranufoto: Depositphotos/ AndrewTovstyzhenko

LAV

Polje doma i porodice naglašeno je danas tranzitnim Mesecom. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osećate. Dajte sebi na volju – malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, malo se više odmarajte...

DEVICA

Polje pokreta, komunikacije, dogovora naglašeno je tranzitnim Mesecom. Danas svakako nemojte dan iskoristiti time što ćete se zavući u kuću i presedeti ga ili preležati. Možete vi to i mnogo bolje. U svakom slučaju, ako ne odete nigde – zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.

VAGA

Drage Vage, pa nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za obaveze. Izgleda mi da ćete ili prionuti na neke poslove oko kuće, ili se pak zavući u istu, ne pokazujući bilo kakvu nameru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan se može mnogo bolje iskoristiti.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i najviše vam aktivira polje ljubavi, zabave, provoda, flerta. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete baš ovim životnim segmentima. Očekujte neke lepe trenutke sa onima koje volite....ili koje tek pokušavate da osvojite.