Astro

Nova nedelja tek što je počela, a Blizanci su već na izmaku snaga - Rakovi su orni za rad, a Lavovi planiraju napad na "tron"

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

18.11.2019. - 06:30h
Nova nedelja tek što je počela, a Blizanci su već na izmaku snaga
Nova nedelja tek što je počela, a Blizanci su već na izmaku snagafoto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Dan je izuzetno energetski jak za vas, ali istovremeno donosi dosta nervoze koju treba kanalisati kroz aktivnost. Čak iako je to teško – uložite napore. Komplikovani dogovori. Brzopleto možete reći nešto zbog čega će se partner naljutiti.

BIK

Ne budite danas u fazonu „lako ćemo“ – ne zanemarujte svoje obaveze i više se fokusirajte na ono što radite. Široke ste ruke pa možete potrošiti dosta više nego što ste planirali. Željni ste ljubavi, nežnosti i kontakta sa osobom koju volite, ali ne verujem da će druga strana imati dovoljno vremena za vas.

BLIZANCI

Danas ćete biti na izmaku snaga – obaveza i dešavanja je previše, pa ćete teško postizati da uklopite svoje vreme. Prevelika rasutost može dovesti do propusta. Dvoumite se da li da pošaljete „signal“ i pokažete da ste zainteresovani osobi koja vam je zanimljiva.

RAK

Iako sve od jutros ide kroz prepreke i ništa iz prvog pokušaja ne uspevate da ostvarite, već morate da uložite maksimalan trud, ipak se osećate dobro i spremno za akciju. Danas merite i odmeravate partnerove reči – ako nešto zabrlja, biće frke!