Demi Mur trenutno se nalazi u Meksiku gde uživa na odmoru sa porodicom, a na Instagramu je objavila zanimljiv video. Njime je, čini se, izazvala dodatnu ljubomoru kod nekih jer je 61-godišnja zvezda ponovo oduševila svojim zategnutim trbušnjacima i vitkom figurom. Veselo je trčkarala plažom s ćerkama Rumer (35) i Skaut (32) i Talulom (30), kao i porodičnim prijateljima Patrikom Hilgartom i Erikom Baterbaugom.

Zabavni video koji je Demi objavila, prikazuje družinu u njihovoj luksuznoj vili koja se nalazi na samoj plaži.

Video, koji prati pesma Elvisa Prislija ‘Burning Love‘, počeo je s grupom ljudi koja izgleda kao da je spremna za zabavu. Demi je prva pojurila prema kameri u beloj majici bez rukava i belim farmerkama, a onda se u drugom trenutku zatekne na plaži u minijaturnom bikiniju leopard printa.

Kad se zaustavila na rajskoj plaži, Demi se okrenula prema svojoj porodici i rukom dala znak ostatku ekipe da joj se pridruži.

"Porodična zabava na suncu!", napisala je u opisu objave, a komentari su se samo nizali.

"Izgledaš sjajno, vreme je stalo za tebe", "Demi izgleda bolje od ćerki", "Pronašla je fontanu mladosti", "Svaka čast, malo sam ljubomorna", "Predivno, uživajte", samo su neki od komentara ispod objave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.