Devicama i Jarčevima dan kao stvoren za ljubav, ostali znaci dobijaće ove nedelje ljubav "na kašičicu"

Bikovi je potrebno da danas budu sa osobom koju vole.

Eto ljubavi, foto: Depostitphots/anpet2000
Eto ljubavi, foto: Depostitphots/anpet2000
.

OVAN

Moguće je da vas danas očekuju veći troškovi. Ipak, ako ćete se istrošiti na taj način što ćete biti sa ljudima koje volite i na dobar provod – onda nemojte žaliti. Ipak, ovaj dan bi trebalo jednim delom iskoristiti i za odmor, jer se vidi da ste dosta iscrpljeni i premoreni.

BIK

Jako vam je potrebno da danas budete sa osobom koju volite i da ste posvećeni jedno drugom. Ukoliko situacije ne budu išle po vašim planovima, možete biti vrlo besni. Ipak, pokušajte da razumete i drugu stranu – budite malo tolerantniji, nema potrebe za raspravama.

BLIZANCI

Dosta ste premoreni i vidi se da je prethodna nedelja u velikoj meri iscrpela vaše zalihe energije. Nećete se osećati baš bajno i možda bi bilo najbolje da veliki deo ovog dana posvetite samo i isključivo sebi. Ako se budete videli sa voljenom osobom, nećete biti u sjajnom raspoloženju.

RAK

Svi vaši planovi danas mogu doživeti promene i preokrete. Vi ste računali na jedno, moguće na susret sa prijateljima, ali vam je voljena osoba dala tako dobar predlog da jednostavno ne možete da ga propustite. U svakom slučaju, provešćete se odlično – danas je dan za vaše uživanje.

foto: Depostitphots/anpet2000
foto: Depostitphots/anpet2000
.

LAV

Čini vam se da vam je svakodnevica dosadna i naporna. Pokušavate da se oraspoložite u kontaktu sa nekim ljudima, ali ne uspevate da napravite prave dogovore. Kako izgleda – može se desiti da ceo dan ostanete zarobljeni kod kuće. Odnos sa voljenom osobom neće funkcionisati.

DEVICA

Možda će u nekom momentu izgledati kao da vi i voljena osoba nećete uspeti da se uklopite i da ćete morati da odložite planirane dogovore. Ipak – ovde vam sledi preokret, srećne okolnosti koje otvaraju put da se vidite sa emotivnim partnerom. Dan je odličan za ljubav – uživajte.

VAGA

Moguće je da ćete vi i voljena osoba morati da prolongirate svoje planove. I vama, ali i drugoj strani otvoriće se neke situacije u vezi porodica koje ćete morati da rešavate. Ipak, nije sve izgubljeno – kasni popodnevni i večernji sati vam ipak donose šansu za viđenje.

ŠKORPIJA

Danas postoji određeno nezadovoljstvo kod vas. Čini vam se da ste zarobljeni u okolnostima koje nikako ne uspevate da promenite. Nećete funkcionisati na pravi način u svojim emotivnim relacijama – povučeni ste, ćutljivi i pravite distancu. Doduše, ni partner nije u ništa boljem raspoloženju.

foto: Depostitphots/anpet2000
foto: Depostitphots/anpet2000
.

STRELAC

Vama je potrebno danas da se opustite, da se rasteretite, da uživate u sitnim, svakodnevnim stvarima. Ipak, emotivni partner ima planove i pokušavaće da vas ubedi da napravite dogovor. Ne bih rekla da će to ići lako – danas ste skloni da ispunjavate želje samo sebi.

JARAC

Jedan zaista dobar i podsticajan dan je pred vama. Vaša je energija na neuobičajeno visokom nivou i želite da budete okruženi ljudima koje volite, da im se posvetite i pružite im pažnju. I voljena osoba je u odličnom raspoloženju, pa ćete funkcionisati u skladu, sa puno ljubavi.

VODOLIJA

Danas očigledno kod svih situacija i svih ljudi sa kojima dolazite u kontakt „tražite dlaku u jajetu“. Ništa vam ne odgovara, sve vam smeta, i nemoguće je oraspoložiti vas. Idite lepo kući, pa mračite sami sa sobom. Nemojte drugima kvariti dobro raspoloženje.

RIBE

Napravili ste fenomenalan plan za ovaj dan. Ovaj plan je itekako uključivao i voljenu osobu ili prijatelje. No, čini mi se da od vaših planova nema ništa. Nemojte se iznenaditi ako vas svi „iznevere“ u poslednjem trenutku. Ako već dođe do toga – onda se posvetite sebi i svom odmoru i relaksaciji.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".