Astro

Devicama i Jarčevima dan kao stvoren za ljubav, ostali znaci dobijaće ove nedelje ljubav "na kašičicu"

Bikovi je potrebno da danas budu sa osobom koju vole.

13.10.2019. - 07:30h
Eto ljubavi
Eto ljubavifoto: Depostitphots/anpet2000

OVAN

Moguće je da vas danas očekuju veći troškovi. Ipak, ako ćete se istrošiti na taj način što ćete biti sa ljudima koje volite i na dobar provod – onda nemojte žaliti. Ipak, ovaj dan bi trebalo jednim delom iskoristiti i za odmor, jer se vidi da ste dosta iscrpljeni i premoreni.

BIK

Jako vam je potrebno da danas budete sa osobom koju volite i da ste posvećeni jedno drugom. Ukoliko situacije ne budu išle po vašim planovima, možete biti vrlo besni. Ipak, pokušajte da razumete i drugu stranu – budite malo tolerantniji, nema potrebe za raspravama.

BLIZANCI

Dosta ste premoreni i vidi se da je prethodna nedelja u velikoj meri iscrpela vaše zalihe energije. Nećete se osećati baš bajno i možda bi bilo najbolje da veliki deo ovog dana posvetite samo i isključivo sebi. Ako se budete videli sa voljenom osobom, nećete biti u sjajnom raspoloženju.

RAK

Svi vaši planovi danas mogu doživeti promene i preokrete. Vi ste računali na jedno, moguće na susret sa prijateljima, ali vam je voljena osoba dala tako dobar predlog da jednostavno ne možete da ga propustite. U svakom slučaju, provešćete se odlično – danas je dan za vaše uživanje.