Astro

U prvom delu dana Vage čeka veliki broj obaveza, Škorpije očekuje priliv novca, a Strelčeve iznenađenje!

Stavri se malo popravljaju, pa će neki astro pripadnici danas konačno moći da odahnu!

20.09.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/ satyrenko

OVAN

Neki napeti momenti na poslu se smiruju. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspevate da se izborite. Malo vas je umorila cela situacija, pa će vam biti potrebno više opuštanja tokom popodnevnih sati. Dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK

Kod vas se u poslovnom segmentu još uvek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rešavanju, ali vas nervira što vam se nameću obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira i sa kime se dopisuje...

BLIZANCI

Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. Ne želite da se opterećujete razmišljanjima, pogotovo što imate dosta obaveza kojima morate posvetiti pažnju. Ukoliko želite da uspostavite kontakt sa nekim, danas je pravi momenat za to.

RAK

Neke stvari ste uspeli da završite na vreme, tako da će vaše raspoloženje ipak biti bolje. Doduše, sve ono što se dešavalo ostavilo je posledice na vas, pa očekujte nervozu I možda pojačan apetit. I „apetiti“ za voljenom osobom su iznenada porasli....odlično popodne za emotivni susret.