Astro

Blizance danas čeka bura na poslu, Rakovi će biti preterano impulsivni, a u poslovno okruženje Vaga stiže zanimljiva osoba...

U danu kada iščekujemo pun mesec, previranja su sasvim očekivana...

15.08.2019. - 08:17h
foto: Depositphotos/monkeybusiness

OVAN

Promene u poslovnom segmentu donose veliko uzbuđenje. Imate osećaj kao da se neke prepreke ruše pred vama. U drugom delu dana vrlo ohrabrujuće informacije, moguće i o poslovnom putovanju. Mogućnost kraće prepirke sa partnerom zbog vaše velike okrenutosti prijateljima.

BIK

Žurite jer ste svesni da vam je ostalo malo vremena da biste obaveze priveli kraju. Na sve ovo – poslovni saradnici vas konstantno cimaju i stresiraju. Biće ovo malo nervozan dan. U priličnoj meri ste „isceđeni“ ali ne možete da odbijete voljenu osobu i njenu želju za susretom.

BLIZANAC

Danas dosta buran dan u poslovnom segmentu. Velika gužva, mnogo obaveza i vreme će vam proleteti u treptaju oka. Ako ništa drugo – bićete zadovoljni onim što ste postigli. Pomalo ste nervozni jer se u kontaktu sa voljenom osobom ne odvija sve onako kako ste vi planirali.

RAK

Sa nestrpljenjem očekujete pokretanje jednog poslovnog projekta u koji ste uključeni. Na žalost, do vas će i danas stići vesti o pomeranju rokova. Bićete malo impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom, ali to je samo način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje.