Život

Kako da smuvate devojku

Nudimo vam 17 saveta kako da upoznate i osvojite devojku koja vam se svidja.
19.06.2014. - 14:37h

1.Posmatrajte signale – Ukoliko budete pažljivi, uštedećete sebi vreme razmišljanja i znaćete tačno šta vam se poručuje. Specijalan pogled sa podignutom obrvom i nekoliko osmeha(sirokih,spontanih, pri kojima pokazuje zube) siguran su znak da možete prići devojci.

2.Osmislite taktiku –Kada dobijete zeleno svetlo vrlo je bitno šta ćete joj prvo reći. Pošto imate najviše 5 minuta da je uvučete u dijalog, zato razmislite dobro koju verbalnu taktiku ćete da primenite!

3.Dajte joj dobar razlog – Ako želite devojcin broj telefona, recite nešto jednostavno i direktno. Dakle, bez patetike. Zabeležite broj u svoj mobilni ili pozajmite olovku od barmena (na vama je da se snađete jer ste vi onaj koji traži).

4.Telefon DA, sms NE – Ne budite šonja. Ako želite da je vidite, podignite slušaoicu i okrenite broj.

5.Kada da je pozovete – Ukoliko je zovete u roku od 12h, delovaćete kao očajnik. A 3 dana je predugo, zato zovite drugog dana.

6.Ne budite formalni – Ukoliko vi nemate devojku, a ni ona dečka, ne sme da zvuči kao da je zovete na zvaničan sastanak. Radije recite kako biste voleli da je vidite.

7.Prvi izlazak – Pred prvi izlazak jednostavno morate da znate neka osnovna pravila bontona: Pridržite joj jaknu ..itd

8.Isključite mobilni telefon - ako ste zaboravili na to i on zazvoni, jednostavno prekinite zvonjavu. To vreme neka bude namenjeno samo za vas dvoje.

9.Ignorisite njen dekolte – Čak i kada joj je bluza toliko providna da vam se čini da je nema. Bićete uhvaćeni i tako se srozati u njenim očima. Bolje je ako skoncentišete pažnju na upoznavanje njene ličnosti.

10.Budite svoj – Nije potrebno da izigravate nekog karaktera, kome se u svemu slaže mišljenje sa devojkom, ali ne ulazite u rasprave.

11.Neka samo ONA bude predmet vašeg interesovanja – Ne držite prezentaciju o svojim stvarima. U centru vaše pažnje treba da bude ona a ne svoja ličnost. Zato jednostavno pitajte pa slušajte je. I to veoma pažljivo, jer pre nego što jedno drugom poželite laku noć i raziđete se, u pamćenje morate utisnuti sledeće veoma vazne podatke: posao kojim želi se bavi, njene želje u pogledu karijere, ime njene najbolje prijateljice, šta radi u slobodno vreme, šta je radila u prošlosti, šta bi rado ponovila...šta je to što je oduvek želela, a nikad nije dobila od života, podatke o porodici.... Sve to pa i vise, mora ostati zapisano u vašim sivim ćelijama. Kada posle sastanka ponovo pokusate da je očarate preko telefona, pomenite joj i nešto od toga. Već osvojenim dodaćete još nekoliko poena – bili ste pažljiv slušalac a to mnogo znači.

12.Platite brzo, bez konsultacija – Ne pitajte koliko baksiša treba da ostavite, itd. Sve to moze delovati kao da želite da istaknete koliko ste potrosili na nju. Budite prirodni, ionako je neće materijalne stvari oboriti.

13.Znaci koji je razotrkivaju – Ako vas stalno iz ma kog razloga dodiruje, znači da je otkinula na vas. Drugi znaci: naginje se prema vama dok pricate ili vam postavlja bezbroj pitanja. Jedini način da je ućutkate je da predjete u akciju.

14.Poljubac – ako je sastanak protekao kako valja, poljubac mora ući u igru- makar samo ovlasan. Nemojte da vas obeshrabri ako okleva da vam uzvrati poljubac. Možda je samo stidljiva ili nervozna što joj se dopadate.

kasnije....

15. Izbegnite stereotipe – Mnogi muškarci obično žele ženu da osvoje cvećem, "ljubavnim" sms porukama...itd. Učinite nešto drugačije. Na primer, umesto ruža, poklnoite joj korpicu jagoda ili crvenih ribizli. Bez sumnje oborićete je s nogu.

16.Ponekad prepustite joj odluku – Ali preuzmite inicijativu. Ponudite joj dve različite mogućnosti kada je reč o mestu sastanka i pitajte je šta misli o vašim predlozima. Tako ćete joj nesvesno poslati suptilnu poruku da umete da vodite računa o njoj i uverićete je da ste muskarac koji je u stanju da ostvrari konsensus i da se brine o tome.

17.Obratite paznju na sitnice - Kada ste sa njom, budite tamo. Pažljivo je slušajte šta priča, jer se u svakoj rečenici krije potencijal za romantični gest. Tako, ukoliko vam ona slučajno kaže kako joj je otpalo dugme na kosulji, na sledeći sastanak joj donesite novo. Videćete reakciju!

Pročitajte još i kako ostati prijatelj sa zaljubljenim dečkom!

Izvor: teen