Veliki kasting Prve televizije: Nova lica za 10 novih godina

Otkad je počela sa radom Prva televizija je umnogome oblikovala i redefinisala medijsku scenu Srbije. Prva je za kratko vreme postala jedna od vodećih stanica. Zahvaljujući visokokvalitetnom i raznovrsnom programu, vrhunskoj produkciji, specifičnoj komunikaciji sa publikom uspela je da se pozicionira kao moderna TV stanica sa dobrim imidžom i jakim kredibilitetom. Ove godine Prva TV obeležava 10 godina postojanja. Tim povodom u Vestima je gostovala PR menadžerka Prve televizije Slađana Paunović.

Slađana Paunović, foto: Prva Tv/PrtScr
Slađana Paunović, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Pored podsećanja na sve novitete koje je Prva uvodila, zahtevne projekte koji su se realizovali tokom prve decenije, a koje je publika obožavala, Slađana Paunović je najavila veliki kasting za nova lica pod nazivom “Nova lica za deset novih godina”.

Krećemo u potragu za novim snagama. Kasting će pokrivati sve segmente - od informative, preko dokumentarnog programa, do zabave, rekla je Paunović. Ona je najavila da će se ovih dana pojaviti spot koji će detaljno objasniti sve uslove i kriterijume za prijavljivanja za kasting.

Slađana Paunović sa voditeljkom Vesti Anom Mitić, foto: Prva Tv/PrtScr
Slađana Paunović sa voditeljkom Vesti Anom Mitić, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Slađana Paunović je takođe ekskluzivno otkrila da već u ponedeljak možemo da očekujemo novog člana u voditeljskom timu Prve. Ipak, ime ostaje iznenađenje, i to prijatno iznenađenje.

Kakva će biti sudbina najgledanijih televizijskih serija u Srbiji tokom leta, da li će biti prekida, i šta ćemo još gledati u ovom periodu, saznajte u video-prilogu.