Zbog Saše Popovića PLAKALA danima! Otkrila koji HIT nije snimila zbog njega, a on se posle pokajao...

Ovo pevačica dugo nije mogla da prihvati, a on je ubrzo shvatio da je pogrešio.

Rada Manojlović i Saša Popović, foto: Prva TV
Rada Manojlović i Saša Popović, foto: Prva TV

Pevačica Rada Manojlović otkrila je da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

Dok je još Saša odlučivao o pesmama koje će snimiti Zvezde Granda, a među kojima je bila i Rada, on je presudio da album “Dobrodošao u klub”, koji je nešto kasnije izdala Severina, ne padne njoj u šake.

“Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga”, pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u jednoj emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića, prenosi Blic.

“Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio”, otkrila je Rada.

“Rekao je: “Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme”, zaključila je ona, prenosi Blic.