U seriji je bio omiljen lik, a u stvarnom životu zvezdu "Prijatelja" ne vole ni komšije, ni kolege...

Serija koja je omiljena milionima ljudi širom sveta iznedrila je mnoga prijateljstva, ali ne i sa ovim glumcem.

foto: Youtube screenshot/Kanal: Central Perk
foto: Youtube screenshot/Kanal: Central Perk

Kortni Koks, Lisa Kudrov i Dženifer Aniston često se na društvenim mrežama hvale zajedničkim fotografijama, a Mat LeBlank i Metju Peri u intervjuima ne skrivaju koliko se međusobno vole i poštuju. Ali postoji jedan glumac iz popularne serije "Prijatelji" koji drugima ipak nije toliko simpatičan.

Reč je o Dejvidu Švimeru koji je glumio Rosa, a kog prati glas ne preterano omiljene osobe među drugima. Upravo je Dejvid bio taj koji je odbacio svaku mogućnost ponovnog okupljanja "Prijatelja", dok su izjave drugih glumaca dale nadu da bi ih to baš obradovalo.

"Ne, ne. Mislim da smo je savršeno završili", rekao je Švimer u jednom intervjuu i uništio nade fanova.

Kortni Koks je jednom prilikom dala razloga da verujemo da je Švimer kriv što nema ponovnog okupljanja.

"Nismo imali povratak "Prijatelja" od 2004. godine. Oko 80 odsto nas se skupi, ali uvek jedna osoba odustane na kraju. Ne želim imenovati, ali možda je to Švimer", rekla je Koks u jednom intervjuu.

Proletos je Švimer objavio fotografiju sa seta i tagovao Meta LeBlanca, a ovaj na objavu nije reagovao pa je nekima i to bilo sumnjivo kad je o odnosima glumaca iz "Prijatelja" reči.

Ipak, svi oni često naglašavaju da su tokom snimanja bili veoma bliski te da jedni druge doživljavaju kao porodicu pa je moguće da je reč samo o glasinama, piše index.hr. Glasine nisu samo o tome da Švimera ne vole ni komšije koji su to čak napisali i na zidu zgrade na Menhetnu.

2013. godine Švimer je naljutio komšije na Menhetnu kad je srušio kuću iz 19. veka, a radovi na novoj kući trajali su godinama.

"Ros nije cool", komšije su ovo napisale na zgradi i tako svima dali do znanja da ne vole Švimera.

Izvor: b92.net