TRUDNA Marijana Mićić poslušala svog lekara i VAKCINISALA se PROTIV KORONE; pojedinci je napali, a glumica poručila: Sram vas bilo

Glumica i voditeljka Marijana Mićić je na svojim društvenim mrežama objavila da se vakcinisala protiv korona virusa. Pošto je Marijana u poodmakloj trudnoći, veliki broj pratilaca ju je osudio zbog ove odluke.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Ona je poslušala savete medicinskih radnika, te savesno postupila i primila vakcinu, štiteći sebe, bebu, ali i druge. Pojedinci su ostavljali poruke ispod objave i u njima izrazili svoje nezadovoljstvo zbog njene odluke, pa je Marijana odlučila da još jednom iznese svoj stav.

"Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete u vezi sa ovom temom, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam,kako bih odlučila. Na kraju moja odluka je da slusam svog lekara i da se vakcinisem u trudnoci što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula", napisala je Marijana u opisu fotografije koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

Odmah je usledila gomila komentara. Najpre negativnih:

"Mnogi poznati su plaćeni da promovišu vakcinu. Nadam se da ovaj post nije plaćen, jer stvarno ne bi bilo u redu", glasile su neke od rečenica koje je Marijana dobila ispod svoje objave na Instagramu, na šta je odgovorila:

"Samo ću napisati - sram vas bilo!".

Komentari su se samo nizali, a mnogi su je podržali zbog odluke da misli na sebe i druge primanjem vakcine protiv korone.

"Da li su vam tražili neku potvrdu od ginekologa?" glasilo je jedno pitanje koje je glumica dobila.

"Ne, samo izveštaj sa poslednjeg pregleda", odgovorila je Marijana, a dobila je i poruke poput: "bravo", "svaka ti čast", "tu je i dupla maska!" i drugih podržavajućih poruka.