TEŠKO DA BISTE PREPOZNALI Rusa iz serije "Seks i grad": Danas ima 74 godine i pogledajte kako izgleda, i ko je njegova SUPRUGA

Glumac i baletski igrač Mihail Barišnjikov je domaćoj publici postao poznat svojim angažmanom u kultnoj seriji “Seks i grad”, po ulozi ruskog umetnika Aleksandra Petrovskog sa kojim je Keri Bredšo jedno vreme živela u Parizu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Glumac je početkom godine napunio 74. godine, a od kada se pojavio na jednom događaju nedavno, svi neprestano pričaju o njegovom sadašnjem izgledu.

“Hladni Rus sa malih ekrana” se oduvek trudio da vodi život daleko od reflektora javnosti, zbog čega je mnoge iznenadio kada se pojavio potpuno sed, gotovo neprepoznatljiv.

Za razliku od Petrovskog, s druge strane, Barišnjikov već 16 godina uživa u braku s Lisom Rajnhart, koja je diplomirana novinarka, ali se, kao i on, jedno vreme bavila koreografijom i baletom.

Foto: Profimedia/Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire
Foto: Profimedia/Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire
.

Lisa i Mihail su, inače, svoju romansu započeli još tokom kasnih osamdesetih. Međutim, nisu se venčali sve do 2006, jer on nikada nije verovao u brak, kako je izjavio za intervju sa Larijem Kingom 2002. godine.

U braku, postali su ponosni roditelji troje dece, piše dalje „Hollywood life", ćerki Ane i Sofije-Luize, te sina Pitera. Barišnjikov, međutim, ima i naslednicu Šuru iz prethodne veze s glumicom Džesikom Lang.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Kada se Lisa okrenula video-novinarstvu, Mihail joj je ostao velika podrška. Javno, međutim, umeo je prilično da se šali na tu temu. Pre oko osam godina, kada ga je "Guardian" pitao da li je uzbuđen što njegova životna saputnica radi nešto novo, drugačije, kazao je:

“Pa, nekad me to nervira. Dođete kući i, na primer, želite da s nekim popijete piće, ispričate se, ali sve što vas dočeka jesu frižider i nešto što je ostalo od prethodne večere”, prenosi 24sedam.rs.