Supruga Aleka Boldvina se OBRATILA PRATIOCIMA: Nisam bila sigurna da li ću prebroditi

Otkako se desio incident na snimanju filma "Rđa", glumac Alek Boldvin je vidno smršao i zapustio se. Najveću podršku mu pruža njegova ćerka iz prvog braka, Ajrland Boldvin, kao i sadašnja supruga Hilarija, koju smo zajedno sa njim nekolicinu puta imali prilike da od tada vidimo u javnosti.

Foto: Profimedia/Instagram hilariabaldwin
Foto: Profimedia/Instagram hilariabaldwin
.

U par navrata činilo se da u njihovom odnosu nešto "ne štima", što je sada na svom Instagram nalogu potvrdila i Hilarija. Ona je priznala da jedno vreme nije bila sigurna da će njihov brak opstati, nakon stravične tragedije, optužbi i krivice koju nosi njen suprug.

Hilarija je najpre podelila video svoje dve ćerke iz supermarkete sa rečima:

"Nisam uslikala celu porodicu danas. Ovo su Karmen i Marilu koje igraju u prodavnici. A želela sam da vam kažem koliko sam zahvalna što vas imam. Ovo je bila godina puna izazova i to za mnoge od nas", započela je Hilarija.

"Pričam iz ličnog iskustva sada. Nisam bila sigurna da li ću prebroditi. Pomogli ste mi da prođem kroz neke veoma mračne trenutke. Znajući da vas imam, pružalo mi je utehu. Da, moja deca, moj muž i moji bliskii prijatelji bili su od neprocenljive vrednosti... Ali vi, zahvalna sam vam", obratila se svojim pratiocima i zahvalila na podršci za sve ovo vreme.

Mnogi su njene reči protumačili kao potvrdu da nije baš sve tako idealno u braku nje i Aleka, pogotovo nakon ubistva Haline, kada je glumac pao u tešku depresiju.

Hilarija je čak celu porodicu odvela u Vermont kako bi ih sklonila iz žiže javnosti i kako bi pomogla svom suprugu da se oporavi od svega što se dogodilo i pripremi za ono što ga tek čeka, a to je nastavak istrage i suđenje, prenosi 24sedam.rs.

Njen snimak iz supermarketa možete pogledati NA OVOM LINKU!

Negativni komentari na račun već odavno omražene Hilarije ni ovoga puta nisu izostali.

"Vi ste uspeli, ali Halina nije", "Baš volim što Hilarija koja ima toliko para poredi svoj život sa onima koji imaju daleko, daleko manje", "Da, baš ti je ova godina puna izazova... A da li se pitaš kako je drugoj strani", "Nije bila sigurna da li će opstati, ali onda je pogledala stanje na Boldvinovom računu i shvatila da ipak hoće". samo su neki od komentara pratilaca.