Specijalna emisija o filmu "ALA JE LEP OVAJ SVET" - Marija Kilibarda ugostila filmsku ekipu: Glumci otkrili tajne sa seta

Za samo dve nedelje prikazivanja, film "Ala je lep ovaj svet" videlo je više od 30.000 ljudi! Ovako ogroman uspeh govori u prilog kvalitetu filma, ali i o vrsnim glumcima koji su nam doneli ovakvu ljubavnu priču.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Ljubavna komedije „ALA JE LEP OVAJ SVET“ pobrala je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojna publika je sa velikim oduševljenjem prepoznala ovu toplu filmsku priču koja nas podsetila nas je na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo.

Specijalnu emisiju o filmu "Ala je lep ovaj svet" pogledajte u ponedeljak, 10. oktobra od 22h na Prvoj televiziji. Domaćin programa biće naša poznata voditeljka Marija Kilibarda koja će sa filmskom ekipom pričati o utiscima sa snimanja.

Foto: Nemanja Miščević
Foto: Nemanja Miščević
.

Glave junake ove tople filmske priče koju krasi vizuelna prepoznatljivost koja je svima prija čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Foto: Nemanja Miščević
Foto: Nemanja Miščević
.

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

U večerašnjoj emisiji sa početkom u 22h na Prvoj televiziji, publika će imati prilike da se upozna sa tajnama sa filmskog seta.