Tokom sledećih nekoliko godina glumila je s Tomom Henksom i Brusom Vilisom, ali njena glavna uloga došla je 1994, kada je imala 11 godina.

Ubrzo nakon što je završila snimanje, 11-godišnja Kirsten rekla je za Entertainment Tonight: "Toliko sam mrzela poljubac jer mi je Bred bio poput starijeg brata na snimanju i to je kao da ljubiš svog brata. Čudno je jer je on stariji tip i morala sam ga poljubiti u usne pa je bilo odvratno."

Kirsten je 2021. rekla za Vanity Fair da je poljubiti Breda za nju bio jedan od najgorih delova snimanja tog filma i dok su je uglavnom "tretirali kao princezu na setu", bio joj je mučan taj deo scenarija.

A intervju iz 1994. godine koji prikazuje kako Kirsten ispituju o situaciji tokom promotivne turneje za Little Women nedavno se ponovo pojavio na TikToku i izazvao prilično oštre reakcije gledalaca.

Video počinje pitanjem Kirsten: "Jesi li stvarno mrzela da ljubiš Breda Pita?" na šta ona objašnjava: "Da, pa, znaš šta, volim Breda, on je tako drag... bilo je, kao, neugodno. Mislim, imam 12 godina. On ima 31 godinu i muškarac je. Pa zašto bih uživala u tome da ga ljubim?" odgovorila je devojčica.

Ljudi su u komentarima pohvalili glumicu zbog odgovora i nazvali je jedinom razumnom u intervjuu. "Zar je stvarno trebalo da objašnjava?", "Imala je 12 godina, ali govorila je kao odrasla osoba", "Dete ovo ne bi trebalo da objašnjava odrasloj osobi", neki su od komentara.

@nomorelatefees Replying to @nomorelatefees The fact she had to do that scene was bad enough but why would the interviewer even question her about not liking it. #Hollyweird #KirstenDunst #samanthamathis #bradpitt ♬ original sound - No More Late Fees Podcast

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.