Šenon Doerti: Znam da će mojoj mami biti teško ako umrem pre nje... (VIDEO)

Glumica Šenon Doerti je u svom podkastu Let's Be Clear otkrila potresne detalje o svojim planovima.

Izvor: B92.net  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Šenon Doerti se već godinama bori sa karcinomom dojke, a sada je otkrila kako želi da se reši svojih stvari kako bi svojoj majci olakšala nakon što umre.

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja", rekla je glumica.

Zbog toga je počela sa pregledanjem svih svojih stvari kako bi znala šta želi da donira, a šta da proda. Nedavno je otišla i na svoje imanje u Tenesiju kako bi spakovala stvari i zvanično označila odustanak od svog sna da jednog dana tamo ima konja.

.

"Dakle, bili smo u Tenesiju i tamo sam se pakovala. Bilo je jako teško i jako emotivno jer sam se osećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i da zatim proširim sve", objasnila je.

"Pakovala sam se i počela da plačem... Osećala sam se kao da odustajem od sna. Šta je to značilo za mene? Je li to značilo da sam odustala od života? Mama mi je govorila da ne moram to dea radim, a ja sam rekla - moram", rekla je glumica kroz suze.