SAŠA POPOVIĆ ODRŽAO REČ! "U kontaktu smo, jedva čekam da se išta desi", zvezda "Granda" otkrila sve...

Pevačica je pre dve godine smanjila želudac i smršala 88 kilograma, sad je čeka još jedna intervencija

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Kristinja Todorović, finalistkinja 14. sezone muzičkog šou programa „Zvezde Granda” očarala je milionski auditorijum, ali i članove stručnog žirija fantastičnim glasovnim sposobnostima i muzičkim interpretacijama, a njena gojaznost je bila tema o kojoj se i danas govori.

Pojavivši se u miniću sa viškom kilograma, članovi žirija su komentarisali njen izgled, a Saša Popović joj je odmah ponudio rešenje za sve probleme, što će se uskoro i dogoditi.

U intervjuu za 24sedam.rs ona otkriva da je danas tačno dve godine otkako se prvi put operisala, kada joj je urađeno smanjenje želuca. Posle te intervencije, mlada pevačica je uspela drastično da smrša, čak 88 kilograma, a sve dosad je čekala da preduzme dalje korake.

Popović joj je obećao da ukoliko skine višak kilograma, da će joj platiti uklanjanje viška kože, što upravo dolazi na red u njenom životu.

Jaka volja i saveti nutricioniste pomogli su joj da danas izgleda mnogo bolje, a pevačica je sada ispričala je sve o procesu svoje transformacije.

"Danas je tačno dve godine kako sam se operisala i imam 88 kilograma manje. Prezadovoljna sam rezultatom, a vrlo brzo će isti biti potpun", kaže Krstinja i priznaje da joj novi način života i te kako prija:

"Sada se osećam super, ma odlično. Navikla sam na mali unos hrane, a da bude češće, i to mi prija".

Krstinja je otkrila da je čeka nova operacija - zatezanje kože.

"Da, vrlo brzo ću se operisati. Jako se radujem. Tačan datum još uvek ne mogu da otkrijem, ali mogu da vam kažem da je u pitanju kraj januara. Jako sam uzbuđena, ne mogu da kažem da mi je svejedno, negde i strah postoji, ali volja je jača od svega i jedva čekam da se to desi", kaže ona.

Na pitanje da li se čuje sa direktorom „Zvezda Granda” kaže i da li će održati reč, kaže:

"Hoće, Saša će održati svoju reč. Naravno da smo u kontaktu. Jedva čekam da se išta desi i da krenemo punom parom u nove pobede", rekla je Kristinja za 24sedam.rs.