Ovo su neki od NAJBIZARNIJIH ZAHTEVA poznatih ličnosti: Od klozeta do asistenta za dodavanje žvake!

Poznata je činjenica da velike holivudske zvezde imaju vrlo specifične zahteve.

Izvor: B92.net  |  
Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock​
Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock​
.

Njihovi menadžeri rade sve kako bi zvezde bile zadovoljne, pa čak i ako su u pitanju bizarni zahtevi.

Mnoge poznate ličnosti se naviknu na luksuz, jer sa njihovim novim statusom dolaze i novi zahtevi.

Postoje mnoge zvezde za koje se zna da imaju dugu listu zahteva na setu. Od odbijanja da se popnu uz stepenice i strogo ćutljivih šofera, do zahteva za obiljem štenaca ili ličnih, prenosivih toalet-daščica, piše Dejli mejl.

Evo nekih od najnečuvenijih i sasvim bizarnih zahteva koje postavljaju poznate ličnosti.

Tom Hardi

Fotograf Deni Lajon je izneo neke zbunjujuće tvrdnje o glumcu, za koje je saznao na snimanju filma. On je tvrdio da mu je rečeno da ne gleda u Toma tokom posete setu u Sinsinatiju, gde se snimao film. U svojim novim memoarima Deni je detaljno opisao susret s britanskim glumcem.

Naime, on je upozoren da uopšte ne gleda u Toma. Nije jasno da li je ovaj zahtev došao od produkcije ili od samog Toma, ali je svakako neobičan, piše Dejli mejl.

Patrik Stjuart je takođe ranije govorio o Tomovoj povučenosti na snimanju kada su radili zajedno na početku njegove karijere. Glumci koji su radili s njim na filmu tvrdili su da ne veruju da će Tomova karijera krenuti, delom zbog njegove očigledno povučenije prirode.

Bijonse

Bijonse je superzvezda s razlogom, ali uz to mogu doći i neki prilično čudni zahtevi. Obožavaoci su bili iznenađeni kada je otkriveno da Bijonse nosi toaletne daske na turneju kao deo prtljaga.

"Bijonse je tako elitni izvođač da bukvalno može da zahteva bilo šta. Njen tim ulaže velike napore da obezbedi da ona ima svoje udobnosti i da, lična toaletna daska jedna je od njih", rekao je izvor za San.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez se možda predstavlja kao Dženi iz bloka, ali to ne znači da nije veoma zahtevna. Ona navodno insistira na tome da ima potpuno belu svlačionicu. Osim što traži beli kauč i stolove, za Dženifer se kaže da insistira na belim zavesama, belim svećama i belim ružama. Ona je toliko ozbiljna u vezi s ovim zahtevom da je jednom zamalo odbila da nastupi jer njena soba iza bine nije bila uređena potpuno u skladu s tim.

Govoreći o svom podkastu "The 90s Vith Dannii Minogue", Dani Minog se prisetila da je Dženifer zahtevala da njena soba bude potpuno preuređena pre nego što nastupi.

"I dok čujete te priče o divama, postoji jedna za koju mogu da garantujem. Išao sam u "Top Of The Pops" i rečeno mi je da je Dženifer Lopez na putu, ali je odbila da nastupi osim ako njena soba u bekstejdžu nije preuređena. Rečeno mi je da sve mora da bude belo, uključujući i sofu. Zamolila sam da uđem i vidim sobu, jer ona nije bila tamo u tom trenutku. Pregledala sam svaki detalj", rekla je ona.

Maraja Keri

Njeno čuveno "ne idem stepenicama", nije jedini zahtev Maraje Keri. Glasine o Marajinim zahtevima za prevoz pokrenuo je Alan Kar koji je, nakon pevačicinog pojavljivanja na TV "Channel 4" 2008. godine, tvrdio da joj je potreban "pomoćnik na stepeništu".

Ali zvezda je postavila druge zahteve, uključujući naređenje da se njena svlačionica podeli na dva dela: "udoban dnevni boravak" sa jedne strane i "deo za šminku i kosu" sa druge strane, navodi Dejli mejl.

Uzorci na bilo kojoj površini bili su strogo zabranjeni, potpuni servis za večeru i čaj je trebalo da budu dostupni. Maraja Keri je takođe navodno jednom tražila 20 belih mačića i 100 belih golubica u svojoj garderobi i potreban joj je pomoćnik da joj doda žvaku. Druga glasina je da je jednom tražila vitaminsku vodu, ne da bi je pila, već da bi mogla da okupa svoje pse.

Pol Makartni

Posvećeni vegetarijanac, ikona Bitlsa Pol Makartni, bio je veoma detaljan kada je postavljao zahteve za turneju 2002. godine. Otkriveno je da Pol Makartni neće putovati u limuzini s kožnim sedištima i izdao je opštu zabranu korišćenja prekrivača od životinjske kože bilo koje vrste, uključujući lažne životinjske printove.

Polu je bila potrebna hemijska čistionica u pripravnosti na koncertnoj lokaciji i dopala mu se svlačionica uređena kao staklenik, zbog čega je zahtevao da bude 19 biljaka visokih šest metara i četiri biljke od četiri metra. Ali da bi objasnio koje biljke želi, on je vrlo konkretno opisao koje nipošto ne treba da mu donesu.

"Bez drveća, ništa sa deblom i bez ambrozije ili bilo čega sličnog", naveo je. Pol Makartni je takođe insistirao na vegetarijanskom keteringu koji se servira na stolu za bankete prekrivenom belim stolnjakom.