Ovako su se UPOZNALI Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, a evo gde se desio PRVI POLJUBAC!

Aleksandra Prijović jedna je od najvećih folk zvezda, što dokazuju njeni mnogobrojni hitovi, kao i to što je u rekordnom roku rasprodala koncerte u najvećim Arenama u regionu, a u Beogradu čak tri.

Izvor: Blic.rs/Dejana Nikolić  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Aleksandri najveću podršku pružaju njeni najmiliji, suprug Filip, ali i njihov naslednik, a par je u braku od 2018. godine, dok je njihov sin stigao na svet pre četiri. Svojevremeno je pevačica u medijima otvoreno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Ona je svojevremeno otkrila i kada i gde se dogodio prvi poljubac sa Filipom.

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla "ništa", jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - kazala je ona i dodala:

- On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu - rekla je Aleksandra Prijović jednom prilikom, piše "Blic".