Otkrivena DUGO ČUVANA TAJNA "Zvezda Granda"! Iz prikrajka se sve dešava...

Bez voditelja Sanje Kužet i Voje Nedeljković gotovo da ne bismo mogli da zamislimo subotu veče i "Zvezde Granda", budući da su gotovo čitavu deceniju zaštitni znak ovog popularnog takmičenja.

Sanja Kužet i Voja Nedeljković, foto: Youtube Printscreen/ Grand Online
Sanja Kužet i Voja Nedeljković, foto: Youtube Printscreen/ Grand Online

Međutim, malo ko zna da je, osim neverovatnih voditeljskih sposobnosti, čuveni par potkovan i odličnim muzičkim, pa čak i mentorskim znanjem, što je šokiralo mnoge ovogodišnje takmičare i ljubitelje popularnog šoua u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Voja je, koristeći se stručnim muzičkim terminima, u emisiji objašnjavao greške u pevanju ovogodišnjeg finaliste Bojana Pavlovića, pulena Dragana Stojkovića Bosanca, što je iznenadilo mnoge gledaoce, a i same takmičare.

"Kako se Voja razume u muziku i termine! Mogao bi i on da zauzme ulogu mentora", rekao je iznenađeno Muharem Hadrović, ovogodišnji finalista koji je sa Pavlovićem sedeo u emisiji i time podstakao voditelja da prizna kako stoje stvari u takmičenju i šta se dešava iza kulisa.

"Druže, ako sam ti se nečim zamerio ti mi kaži?! Ja i jesam mentor ali ljudi to ne znaju", odgovorio je Voja, a Muharem zbunjeno dodao: "Ti si onaj čovek iz senke? Aha, to je javna tajna!"

"Stvarno ne mogu da verujem! Šta misliš zašto sam ja ovde osam godina, tj Sanja i ja? Pa mi iz prikrajka pričamo i mentorišemo", objasnio je voditelj, na šta se nadovezala Sanja i objasnila kako oboje "vrše pritisak" na članove žirija, prenosi grand.online.

"Ne znaš koje je to lobiranje i koje su ovde igre", kroz osmeh je rekla Sanja.