Nataša Bekvalac nikad iskrenije: Krijem TUGU, moj život nije SAVRŠEN...

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je javno da opiše svoj život, s obzirom na to da svi misle da zbog novca i slave koju ima, nema problema. Međutim, istina je drugačija.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages
.

Nataša je na svom Instagram storiju objavila da nema savršen život, kao što mnogi misle da ima:

"Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, devojke, devojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvek sam to želela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi", započela je pevačica, pa dodala:

"Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nšto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen. Možda slilke jesu, ali ko još slika tugu? Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat. Dame moje, niko, zapamtite niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju decu. Zato, navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasučite rukave i obezbedite sebi samostalnost i život. Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako grešim. I samo tada može voleti baš onoga koje njeno srce želi, a biće zaslužuje. A ja vas volim baš takve kakve jeste", napisala je Nataša Bekvalac u opisu poslednje objave na pomenutoj društvenoj mreži.