Naša pevačica ŠOKIRALA: Udala bih se za milionera, spremačicama držala predavanje, maltretirala konobare...

Zbog viška vremena, usled pandemije korona virusa, naša poznata pevačica je poslednih meseci često aktivna na svom Instagram profilu.

Marina Visković, foto: Prva TV
Marina Visković, foto: Prva TV
.

Kako je nedavno objasnila, od kada se ceo svet suočio sa pandemijom virusa, ona se osvestila i shvatila koliko je život dragocen, te ne gubi vreme da svoju pozitivnu energiju prenese i na svoje pratioce na društvenim mrežama.

Marina Visković često pratiocima na Instagramu da mogućnost da je pitaju sve što požele, pa ju je tako nedavno jedan fan pitao "Da nisi pevačica, u kojim poslovima bi se snašla".

Marina je odmah odgovorila:

"Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kući, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide", napisala je Viskovićeva uz emotikon koji "plače od smeha" i time ostavila sve u čudu.

Ipak, otkrila je da se samo šalila i da vidi sebe samo kao umetničku dušu.

"Šalim se naravno,ja sam umetnička duša cela tako da bilo šta što ima veze sa tim i psihologija naravno je moja ljubav", dodala je pevačica i još jednom pokazala da se uvek vrlo rado našali na svoj račun.