Reč je o trojici vrhunskih kuvara, pravih znalaca svog zanata, koji su svoje karijere ovenčali i mnogim nagradama, ali koji pre svega toga vode izuzetno uspešne restorane u Beogradu.

Filip Ćirić ima 44 godine i može se pohvaliti karijerom od pune tri decenije. Filip je glavni kuvar i suvlasnik restorana "Homa" i "Homa Bistrot", dva beogradska lokala u kojima, kako kaže, važi pravilo - fine dining, što bismo mogli da prevedemo kao "vrhunsko ugostiteljstvo".

Foto: Miša Obradoviæ

"Da osvojim sumu od 50.000 evra, potrošio bih je u najboljim restoranima širom sveta", otkriva nam Filip Ćirić, jedan od sudija u šouu "MasterChef Srbija".

Branko Kisić ima 36 godina, a svoje znanje sticao je u mnogim restoranima. Pored uloge sudije u "MasterChefu Srbija", Branko je, pre svega, glavni kuvar u beogradskom restoranu "Klub književnika". Imao je priliku da priprema jela za mnoge poznate ličnosti, kao što su Džulija Roberts, Džoni Dep, Nastasja Kinski...

Foto: Miša Obradoviæ

"Pripremao sam hranu i za princa Čarlsa i za kraljevsko venčanje princa Filipa i princeze Danice, a voleo bih da sam imao priliku da spremam za Maradonu ili Ajrtona Senu", otkrio nam je Branko.

Nenad Atanasković ima 32 godine, ali je već skoro punu deceniju aktivan u ovom poslu. Radio je u restoranima širom sveta, što mu je pomoglo da ostvari svoj cilj - da bude sam svoj gazda. Nenad je kuvar i suvlasnik "Thyme streetfood-a" i restorana "Thyme" u Beogradu.

Foto: Miša Obradoviæ

"Najizazovniji trenutak u karijeri bio je kada sam pokrenuo svoj restoran", otkriva Nenad u prvom od mnogih razgovora koje ćemo voditi sa sudijama tokom prve sezone šoua "MasterChef Srbija".

Ostanite uz Prvu televiziju i saznajte zašto su baš Filip, Branko i Nenad sudije u najizazovnijem i najskupljem šouu u Srbiji - od četvrtka, 21. decembra!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.