Marija Šerifović ODVELA Vericu NA PIJACU U NJUJORKU: Koje si ti DERIŠTE; Mene kao da je neko pravio na pijaci (VIDEO)

Marija Šerifović se već godinama snima za svoj vlog na Jutjubu, gde broji hiljade i hiljade pratioca i pregleda. Pevačica je sada podelila svoje iskustvo sa nedavnog nastupa u Njujorku, gde je sa sobom povela i majku, poznatu pevačicu, Vericu Šerifović.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Publici se posebno dopada kada Marija u svojim vlogovima pokazuje i snima sa majkom Vericom, stoga su njihovu nedavnu posetu pijaci u Njujorku mnogi komentarisali.

U početku su obilazile jedan supermarket, u kom je Marija poželela da kupi bezbroj slatkiša. Verica nije mogla da ne prokomentariše:

"Koje si ti jedno derište. Ali znaš šta, volim te ponekad kad si tako derište", izjavila je Vera Mariji, aludirajući na njenu neprevaziđenu ljubav prema slatkišima.

Čim je Marija pomenula pijacu, Vera je bez razmišljala pristala.

"Ovo ti je organik", objasnila joj je Marija dok su razgledale povrće na tezgama.

Međutim, Verica se nije usaglasila.

"Ne priznajem ja taj američki "organik", ne. Ne, pijaca iz Kragujevca, neprskano sve, sa sela i lepota. Za mene samo to valja", izjavila je Vera braneći svoju lokalnu pijacu u Srbiji.

"Mene kao da je neko pravio na pijaci, šta je to, tolika ljubav", aludirala je Verica na činjenicu da obožava da posećuje i da kupuje na pijacama.

Međutim, Verica je ipak pronašla nekoliko proizvoda koji su joj se dopali, jer su joj delovali domaće.

Ostale detalje posete njujorkškoj pijaci možete pogledati NA OVOM LINKU!