MARIJA ŠERIFOVIĆ MU ČAK PONUDILA DUET! Takmičar "Zvezda Granda" svojim nastupom sve raspametio, žiri u neverici... (VIDEO)

Takmičar iz Bijelog Polja Isak Šabanović (25) je proteklog vikenda svojim izvođenjem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" oduševio sve članove žirija, a posebno Dragana Stojkovića Bosanca i Mariju Šerifović.

Isak Šabanović, Zvezde Granda, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
Isak Šabanović, Zvezde Granda, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda

Kandidat čiji je mentor Aleksandar Milić Mili izvodio je pesme "Stipu Gatibo" od Mladena Vojičića Tife i "Oprosti mi što te volim" od Željka Bebeka. Nakon prvih stihova, Crnogorac je dobio glasove pevača iz žirija, koji su ga u neverici posmatrali do kraja nastupa.

"Eh, sad, moram ustati. Ti si moj Bosanac, al' ne vredi, ubi ovaj Crnogorac", konstatovao je Dragan Stojković obraćajući se suparničkom takmičaru Šabanovića.

Bosanac je učinio nešto što nikada nije do sada. Napustio je ostale članove žirija kako bi izašao na scenu i poklonio se kandidatu.

"Ja sam najosporovaniji član žirija, koji nije gledao u ovaj naslov "Zvezde Granda". Majstore, ti si sve ono što ja zagovaram osam-devet godina koliko sam ovde, to si pokazao. Ti si pokazao da znaš šta pevaš! Ti si pokazao šta je estrada! I ti si pokazao što se voli muzika", pričao je uzbuđeni Stojković, pa dodao:

"Majstore, sve ono što sam ganjao u studiju godinama, ti si ovde u dva-tri minuta uradio! Bravo, momče", izgovorio je Bosanac, pred naklon Isaku, piše pulsonline.rs.

"Ja ovo do sada nikada nikome nisam izgovorila, ukoliko ti za to budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pevati duet", ponudila je Marija Šerifović.

Njegov nastup možete pogledati u nastavku od 1:23:25: