Kako je fatalna Srprkinja zasenila Holivud: Sandra je "zarobila" srce holivudskog zavodnika, ne odvajaju se jedno od drugog (FOTO)

Holivudski glumac Kristijan Bejl i njegova supruga Sandra Sibi Blažić, bivša manekenka srpskog porekla, zablistali na premijeri filma "Amsterdam".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Glumac poznati po ulozi Betmena i Sandra uživaju u braku već 22 godine, a sada su se pojavili na crvenom tepihu ruku pod ruku i to modno usklađeni. Holivudski zavodnik se odlučio za crno klasično odelo, dok je Sandra ponela jednostavnu midi haljini crne boje.

Trebalo bi napomenuti da je Sandra zračila elegancijom i jednostavnim stilom, a to odavno nismo imali priliku da vidimo na crvenom tepihu.

Podsetimo, Kristijan Bejl i Sandra Blažić upoznali su se 2000, godine, a ljubav između njih desila se brzo i spontano. Iste te godine stali su na ludi kamen, kruna njihove ljubavi su deca - ćerka Emelin i sin Džosef.

"Sve u životu dugujem njoj. Ona je izuzetno jaka žena", rekao je svojevremeno glumac.

Inače, Sandra Blažić je manekenka srpskog porekla koja je rođena u Čikagu. Njena porodica je krajem šezdesetih iz Jugoslavije emigrirala u Ameriku.