JK sprema NOVI ALBUM i saradnju sa OVOM MUZIČKOM ZVEZDOM: Vreme je da svi odu na odmor i puste me da radim ono što najbolje radim

Pop diva Jelena Karleuša najavila je izlazak novog albuma "Alfa" koji možemo očekivati da ugleda svetlost dana na proleće. Poznato je da ona postavlja muzičke trendove na našoj estradi, pa tako i na ovom albumu možemo očekivati neki novi zvuk.

Jelena Karleuša, foto: PRVA TV
Jelena Karleuša, foto: PRVA TV

"Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za leto gde će eksplodirati sve što smo akumulirali svo ovo vreme i ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vreme je da ovo bude pravi game changer da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje", ispričala je Karleuša za Grand News.

Nije tajna da Jelena poseduje slovenačko državljanstvo i da je trebala da predstavlja Sloveniju na pesmi Evrovizije, međutim usled tehničkih komplikacija odlučila je da povuče pesmu, ali ne isključuje mogućnost da predstavlja ovu državu u budućnosti.

"Bilo je pametno što sam povukla pesmu jer se onda desila situacija sa kovidom. Ko zna moža dogodine budemo radili nešto novo za njihovu Evroviziju. Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svetsku priču. Da je ova pesma išla na Eurosong bio bi šou zato što je strašna pesma, dvojezična, vrlo komercijalno i top priča", objasnila je diva.