Jelena Karleuša progovorila o PRIJATELJSTVU na estradi: Evo sa kojim pevačicama je privatno u ODLIČNIM odnosima! (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša u "najluđoj" noći nastupiće pred beogradskom publikom u jednom prestoničkom hotelu, a za to veče najavila je pravi spektakl!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Kako je Karleuša otkrila u razgovoru za "Exkluziv", na sceni će se pojaviti i Deda Mrazovi koji će imati deo koreografije:

"Publika će učestvovati. Imaćemo Deda Mrazove koji će imati deo koreografije, biće nas jako puno, preko 20 u samom šou programu. Imaćemo nekoliko promena kostima... Možda i nije pametno što sad sve ovo govorim, jer bukvalno odajem kolegama šta bi i oni mogli da smisle, ali pošto sve to puno košta, ja pretpostavljam da niko nije lud da ovoliko uloži, koliko ću, nažalost, uložiti ja. Možda se desi i premijera nove pesme", rekla je pevačica koja za sledeću godinu ima velike planove:

"Ja sam rekla da nije samo album u pitanju. Nije samo koncert u pitanju, nego i još nešto mnogo veće, ali kada bih dala naznaku onda bih otkrila ono što čuvamo kao kec iz rukava. Neka bude to da nikad niko na ovim prostorima to nije uradio", izjavila je Jelena Karleuša u "Exkluzivu", a šta je rekla o prijateljstvima na estradi i sa kojim koleginicama je privatnom u dobrim odnosima, saznajte u videu u nastavku teksta: