Mlada glumica Ivana Dudić, koja je osvojila publiku ulogama u serijama "Crveni mesec", "Urgentni centar", "Od jutra do sutra" i mnogim drugim, iz dana u dan intrigira javnost, a posebno je interesantan njen ljubavni život.

Ona je nedavno priznala da je prema muškarcima prilično gruba i hladna, a javnost je šokirala kada je izjavila da je samo jednom u životu bila zaljubljena. Zatim je otkrila i kako se brzo oporavlja nakon raskida.

"Otpatim pola sata, 45 minuta i idem dalje, nemam vremena za to. Zašto bi trošili vreme, ako se nešto završi, sa razlogom se završilo, a ako se nešto ne vrati na staro, isto tako se sa razlogom nije vratilo, nećemo plakati zbog toga", rekla je.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ova vatrena crnka objavama na Istragramu takođe zavodi svojim atraktivnim izgledom na fotografijama u različitim pozama.

Međutim, ovo što je sada uradila definitivno niko od nje nije očekivao. Naime, ona je obukla venčanicu i pozirala u društvu svog kolege Aleksandra Dimitrijevića.

Koliko je nepredvidljiva i spremna na svaki izazov, pa i ovaj, govodi to što se Ivana pojavila na najvećem događaju u industriji venčanja na Balkanu, 21. Sajamu venčanja Wedding Weekend, koji se ovog vikenda održava u našoj prestonici.

Tradicionalno, prvi dan Wedding Weekenda, obeležio je jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad su brojne javne ličnosti prošetale modnom pistom i predstavile najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pitom je prvi prošetao upravo pomenuti glumački par - Ivana Dudić i Aleksandar Dimitrijević, koje je na pisti "venčao" moderator na venčanjima Aleksandar Danilović.

Glumački par odlično se snašao u ulozi mladenaca, a Ivana je blistala u vamp modelima venčanica koje je ovom prilikom predstavila.

Prelepe venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brendova i kreatora ponele su i Milica Dabović, Maja Marijana, Jovana Ljubisavljević, Kris Gavrić, Tara Ristić, Aleksandra Golijan, Julija, Helen Babić, Božica Velosis i mnoge druge poznate dame.

Tokom tri dana sajma, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstavilo je bogatu ponudu proizvoda i usluga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.