HUMANI GEST Saše Matića niko neće zaboraviti: Neizmerno vam hvala (VIDEO)

Ekipu "Exkluziva" ugostili su ove nedelje Osnovna škola "Banović Strahinja". Domaćin školske slave bio je pevač Saša Matić i nije došao praznih ruku. Škola je dobila donaciju u vidu klima uređaja za kabinete nastavnika.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

To je škola u kojoj se školuju pevačeva deca, a sada se pred medijima zahvalio prosvetnim radnicima koji se trude da svu decu izvedu na pravi put...

"Čast mi je i zadovoljstvo što ste me izabrali da budem domaćin školske slave u školi "Banović Strahinja". Neizmerno vam hvala što ste i moju i svu decu koja pohađaju ovu školu naučili da budu sutra pravi i pošteni ljudi i što ste nama, roditeljima, pomogli da ih usmerimo na pravi put. Ja sam u znak zahvlanosti koju dugujem vama donirao školi jednu simboličnu donaciju", rekao je Saša u svom govoru pred kamerama "Exkluziva".

"Posebnu zahvalnost upućujem gospodinu Saši Matiću, koji je naš saradnik i prijatelj već više godina. Osim velike nesebične pomoći, najveće poverenje nam je ukazao poverivši nam svoje dve ćerke da ih učimo i vaspitavamo"; istakla je direktorka škole.