Godinama je NEMA U MEDIJIMA, a sada se pojavila u popularnom takmičenju! Jelena Bačić Alimpić otkrila zašto se odlučila na ovaj korak...

Književnica Jelena Bačić Alimpić već godinama nije deo estradnog neba, iako je svojevremeno bila autorka i voditeljka jedne zabavne emisije na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Izvor: Grand/A.Dačić  |  
Foto: Milan Maricic/ATAImages
Foto: Milan Maricic/ATAImages
.

Od kada je napustila posao u medijima, Jelena se posvetila pisanju i od tada je postala jedna od najčitanijih književnica.

Međutim, Jelena Bačić Alimpić se sinoć pojavila kao gošća u sastavu žirija popularnog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", i oduševila gledaoce. Priznala je zašto se odlučila na ovaj korak i izašla "iz ilegale", kao i sa kim sa estrade je ostala u dobrim odnosima.

"Goca Tržan i ja smo prijateljice već 25 godina, a sa mnogima sam u kontaktu i povremeno se čujemo. Inače mi ne nedostaje ni televizija ni estrada ali mi je drago što sam deo ove priče "Nikad nije kasno“ jer tu su moji prijatelji, pre svega Mare, kao i Žika. Želela sam da im izađem u susret i da budem malo sa njima, i dragi mi je što sam ih videla. Za trenutak sam se podsetila te fenomenalne muzičke atmosfere", ispričala je Jelena za Grand.