Glumica iz "Igre sudbine" za PRVA.RS: BILA SAM KAO VASILISA u srednjoj školi, ali sam porasla zahvaljujući prijateljima

Serija "Igra sudbine“ već godinama beleži visoke rezultate gledanosti, zbog čega je postala najgledanija domaća porodična serija. Dokaz da je voljena, pokazuje činjenica da je četvrta sezona serije snimljena na nagovor publike.

Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
.

Luka i Zvrk, Mila i Aleksa, Ada i Ivan, Pančeta i Tića su svakako najinteresantnije ljubavne priče u seriji, a uloge negativaca posebno intrigiraju javnost. I dok je Sofija Šubarević dugo imala primat u ulogama negativaca, sada je Nikša Korlat (Boris Pingović) glavni antagonista, kao i ljudi u njegovom okruženju.

Glumica Snežana Jeremić Nešković priključila se dobro poznatoj glumačkoj ekipi u trećoj sezoni serije i to u ulozi Vasilise Smolenski, ljubavnice Nikše Korlata i jedne od glavnih negativki serije. Svoja očekivanja i iskustva sa snimanja nove, četvtre, sezone podelila je za portal PRVA.RS.

"Očekujem da ćemo imati još veću gledanost, jer smatram da je ova sezona uzbudljivija nego prethodna. Jeste da scenario ne znamo unapred, ali ono što poznajem i što smo do sada snimili, vrlo je interesantno“.

S obzirom na to da su mnogi likovi u seriji doživeli transformaciju – od negativca do pozitivca i obrnuto. Da li to možemo da očekujemo i od vaše Vasilise?

"Da, moguće je. Verujem da će se Vasilisa, kao i njen dečko Nikša, izvući i da će konačno osetiti ljubav publike. Ne samo da nas grde. Međutim, za sada, to se ne nazire u scenariju“.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Baza serije je porodica. Serija pokazuje sve ono što se „vrzma“ oko jedne obične porodice – šta može da je ugrozi, a šta da je ojača“.

Kako branite svoj lik?

"Ja kod Vasilise ne vidim to „dobro-loše“. Vasilisa je žena od cilja. Ona jako dobro zna šta želi, a koliko je to dobro po osobe u njenoj blizini, to je znak pitanja“.

Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
.

Glumica priznaje da je prvih dana snimanja imala tremu.

"To znam i vidim samo ja. Prvi dan sam bila nesigurna, vidim to po svojim kadrovima. Ali to je zato što znam šta sam tih dana oseća. Imala sam tremu ne zbog iznošenja lika, već samo zbog toga što sam nova u ekipi. Zahvaljujući kolegama, vrlo brzo sam se opustila i Vasilisa je postala „deo mene“. Ja sam imala takve stvavove kada sam bila srednjoškolka, što je i dostojno tih godina. Sada sam prepoznala to osećanje od tada i to mi je glavna inspiracija“.

Glumica se našalila na svoj račun.

"Znate one najgore plavuše u srednjoj školi? E to sam bila ja. Hvala mojim prijateljima, porasla sam i prevazišla sam tu fazu. Možemo primetiti da kod Vasilise ne vidimo prijatelje, već samo muškarce sa kojima je iz koristi“.

Autor: Aleksandra Bibić