Gledate ga u seriji "Azbuka našeg života", a da li znate da je ULOGU DOBIO U KOVID BOLNICI?

Ovaj mladi glumac je prvi put profesionalno zaigrao u seriji "Žigosani u reketu", još uvek je student glume na Fakultetu dramskih umetnosti. Publika ga trenutno gleda u ulozi Luke, u popularnoj seriji "Azbuka našeg života", a paraleno sa tom serijom snimao je i "Ubice mog oca 5".

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Reč je o Đorđu Mišini, mladom perspektivnom glumcu koji je do sada imao prilike i da snima sa inostranim produkcijskim kućama, ali je veliku popularnost stekao zahvaljujući Luki u "Azbuci našeg života", seriji rađenoj po romanima književnice Mirjane Bobić Mojsilović.

Poreklom je iz Dalmacije, otkuda i prezime "Mišina" što u prevodu znaci mešavina raznih vina.

"Moja porodica već decenijama pravi vino za naše lične potrebe. Dovozimo grožđe ovde, jer su moji preci u Dalmaciji imali vinograde i pravili su svoje vino. Postoji taj recept, još od tada, koji mi i dan-danas primenjujemo. Moj deda i otac se time bave, ja im pomažem", otkrio je mladi glumac u emisiji "Praktična žena" i dodao da sa porodicom živi u predgrađu Beograda, gde gaje i raznoraznu živinu.

Oduvek je sebe video kao skromnog dečaka, čak su ga roditelji tako vaspitali da svaki posao koji obavlja - radi pošteno i najbolje što može.

Malo poznat podatak je takođe da je Đorđe Mišina na vrlo specifičan način dobio ulogu u seriji "Ubice mog oca". Prve godine pandemije korona virusa, Đorđe je nekoliko dana bio smešten u Areni, u izolaciji. Baš tamo, tih dana, odradio je kasting za ulogu Vukše.

"Zamolili su me da uradimo kasting preko Zum aplikacije i pristao sam. S jedne strane linije rediteljka i kasting direktorka, a sa druge doktori u skafanderima, ljudi sa temperaturom. Kako sam to odradio i kada sam posle sedam dana boravka u Areni, javili su mi da sam dobio ulogu", ispričao je Đorđe svoje nesvakidašnje iskustvo.